Апел до сите ловџики на богати мажи

М

Мартин`

Гостин
Луси_Лу за Македонски стандард он е баш како овие погоре, а и сигурно ловџикиве не се ни приближно како овие погоре :) а и не е само за сликање, првиот е во брак/врска мислам.. а и има илјадници такви случаеви како нив.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Луси_Лу за Македонски стандард он е баш како овие погоре, а и сигурно ловџикиве не се ни приближно како овие погоре :)

Може да се ко Мони магарицата, таква вејќи низ ветрот, друго не сум паметна да споредам..

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.811
Поени од реакции
7.119
Весна Вирановска Георгиевска Благодарам брате Baze, биди и ти и твоето семејство благословен од Бога. Господ е со оние кои ги почитуваат неговите заповеди а во овие последни времиња на светов кога се тргнало во разврат има многу души за спасување околу нас. Се сложуваш ли со мене?

Ова некој натпревар да не е? До каде потаму ќе се отиде? Чудно е, како луѓето си ги решаваат интимните проблеми овие денови.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Бизнисмен напраил пари чоекот а е глуп? Неаме доволно инфо за луѓево да кажеме кој е каков.......:)

Инаку ја не глеам ништо лошо ако жената бара маж што е финансиски стабилен али не само тоа да биде причината да е со него, може да биде карактерот тој што ги направил парите а жената да го сака карактоерот. Не викам дека овде тоа е случајот не мора да значи :D

V

Vollstandig

Гостин
Оваа ептен забегала по тоа христијанството нејзино и како што ми се чини, не тера далеку, ни со умот ни со бизнисот.Кој дебил треба да си, да го “враќаш“ мажот од “развратот“.

Читајте ги коментарите.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оваа ептен забегала по тоа христијанството нејзино и како што ми се чини, не тера далеку, ни со умот ни со бизнисот.Кој дебил треба да си, да го “враќаш“ мажот од “развратот“.

Читајте ги коментарите.

Треба со сто стапа на гол газ да го лечи развратот негов.

Kajgana Shop

На врв Bottom