APB - All Points Bulletin

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Локација
Скопје
Новото, се надевам, пријатно изненадување од ЕА :)

Publisher: Electronic Arts
Developer: Realtime Worlds
Genre: Modern Online Role-Playing
Release Date: Q2 2010 (Spring)

Играва е најавувана веќе едно година дена, али еве, дојдов до информација дека играва ќе искочи во наредните неколку месеци, т.е. оваа пролет. All Points Bulletin е multiplayer-only Role-Playing игра која се базира на војни помеѓу различни улични банди. Си бираш страна, си основаш банда (crew) и се пуцате. Играва многу потсеќа на GTA IV, значи ги има истите features, возење коли, пукање, војни, итн, само што ова некако делува многу поинтересно.

Графиката, колку што можев да видам од видеата, е предобра, исто така и гејмплејот. Играва искача за РС и за ХВОХ 360.

all_points_bulletin_screenshots_6_tga_jpgcopy.jpg

all_points_bulletin_screenshots_7_tga_jpgcopy-640x.jpg

За повеќе информации посетете им ја официјалната веб страна, http://www.apb.com/

Сеуште нема информации за тоа дали ќе биде бесплатна (free multiplayer) или пак ќе се плаќа mounthly fee.

Бетата е веќе пуштена, можете да аплицирате ОВДЕ за да бидете бета тестер.

all_points_bulletin_screenshots_4.jpg

Во продолжение ќе ставам неколку гејмплеј видеа за да ви стане појасно за каква игра станува збор.

Исто така има и опција да си правиш/креираш твој играч со кој ќе играш и автомобил со кој ќе возиш. Изгледа феноменално, еве едно видео.

Јако!​

Nicee, свиѓа ми се. :bravo:

Аплицирав за бетата пред една недела, ама уште ништо :toe:

Хмм, ги изгледав видеава.. Интересно.

Само незнам што ќе биде ко ќе надојдат неколку илјади играчи. Хаос. (Како и во останатите ММО). Ќе видиме како ќе го средат ова. Во трејлерот пишува по 100 играчи во еден град.

И друго. Колку пари ќе биде играва и месечната претплатата...

Хмм, ги изгледав видеава.. Интересно.

Само незнам што ќе биде ко ќе надојдат неколку илјади играчи. Хаос. (Како и во останатите ММО). Ќе видиме како ќе го средат ова. Во трејлерот пишува по 100 играчи во еден град.

И друго. Колку пари ќе биде играва и месечната претплатата...

Наводно месечна претплата нема да имало, само ќе треба да си ја земеш оригинал. Што се однесува до мене, ова ќе биде мојата втора купена оригиналка (:

Nice! едвај чекам да излезе :vozbud:

Само што ми стигна меил од APB. Избран сум за бета тестер :)

Само што ми стигна меил од APB. Избран сум за бета тестер :)

Честито, пробај ја па кажи импресии. Кај мене ништо нема.
А што пишуваше во тоа колку плата зимаш, што школо имаш завршено...?

Честито, пробај ја па кажи импресии. Кај мене ништо нема.
А што пишуваше во тоа колку плата зимаш, што школо имаш завршено...?

Фала. Све пишав точно. 0$ - 15.000$ income, и дека моментално сум во средно. Пресудно беше излеа дека иам јак РС, и дека ќе посветам повеќе од 7 саата неделно на тестирање.

Само што серверите им се уклучени преку викенди, така да само тогаш може да се игра.

Одма го започнав симнувањето, 8GB e.

Фала. Све пишав точно. 0$ - 15.000$ income, и дека моментално сум во средно. Пресудно беше излеа дека иам јак РС, и дека ќе посветам повеќе од 7 саата неделно на тестирање.

Само што серверите им се уклучени преку викенди, така да само тогаш може да се игра.

Одма го започнав симнувањето, 8GB e.
Фициани пиши каква е игрицава шо има дали е добра ова она :)

Фициани пиши каква е игрицава шо има дали е добра ова она :)

Иам некои проблеми со инсталирање, им праив меил и чекам одговор од нив. Обавезно ќе пишам чим ја средам.

Читав по форуми...па се мисли дека можно е игрицава да излезе негде околу јуни...
од 1 до 29... али не се знае сеуште....
Кул игрица...Чекаме.... :D

Ајде само да излезе нонстоп ќе ја плескам :D

Ќе дадам и 100 евра ако треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom