APB - All Points Bulletin

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака имам и јас екстра клуч за бетава...ако сака некој нека каже :)

Денес, т.е. вчера од 21:00 до 23:00 им беа отворени серверите, но јас не играв пошто требаше да се прави update голем 5GB. Изгледа дечките од Realtime Worlds додале и поправиле многу работи :)

Инаку, лошите вести.

Одкога ќе ја купите играта (излегува на 1 јули), имате 50 саати фора да играте. Одкога ќе ги потрошите тие 50 саати, ќе треба секој месец да ДОПЛАТУВАТЕ по 8 фунти (~9 евра) за да можете да ја играте.
Има и некои други опции како 6 фунти (~7 евра) за 20 саати гејмтајм и слично. Разбрав дека ќе можело и да се освои гејмтајм додека играш мултиплеер.

Fucking non-sense, eh?

:nesvest:Цццц....Лошо еј...Се разочарав, на почетокот беше демек нема да има нишо плаќање сеа види... многу тапа..

Non-Sense yeah... :) :nenene:

:nesvest:Цццц....Лошо еј...Се разочарав, на почетокот беше демек нема да има нишо плаќање сеа види... многу тапа..

Non-Sense yeah... :) :nenene:

Тоа викам, кој будала ќе плаќа 3000 денари да игра 50 саата (1 eur = 1 hour) и после тоа секој месец по 600 денари..

Боље ќе си зеам некоја друга асална multiplayer игрица па ќе си играм колку сакам..

Realtime Worlds сакаат да се збогатат со една игра, и затоа од цениве глава боли.. Епа не бива така, едино шо можат да напраат е да ми се фатат за цефов :)

Тоа викам, кој будала ќе плаќа 3000 денари да игра 50 саата (1 eur = 1 hour) и после тоа секој месец по 600 денари..

Боље ќе си зеам некоја друга асална multiplayer игрица па ќе си играм колку сакам..

Realtime Worlds сакаат да се збогатат со една игра, и затоа од цениве глава боли.. Епа не бива така, едино шо можат да напраат е да ми се фатат за цефов :)

Хахахах да да баш така...
Али која мултиплеер игрица би ја земал да ја играш коа од таков вид нема досега искочена некоја шо знам добра...освен ГТА 4 шо е нешо такво, иначе ...

Хахахах да да баш така...
Али која мултиплеер игрица би ја земал да ја играш коа од таков вид нема досега искочена некоја шо знам добра...освен ГТА 4 шо е нешо такво, иначе ...

Па не, немислев игра од исти вид како APB, би можело тоа да биде било каква игра со добар мултиплеер, тоа ми беше зборот..

Тоа викам, кој будала ќе плаќа 3000 денари да игра 50 саата (1 eur = 1 hour) и после тоа секој месец по 600 денари.

Околу 12 милиони будали што играат world of warcraft веќе го прават тоа. И тие плаќаат месечно.

Затоа несакам вакви игри (ММО). Ем се скапи ем ова ем она...

Ова се ПРЕниски оценки за игра која за која се збореше на големо и која чини мало богатство за да ја играш...

Како да направам акаунт за да ја играм играва може ли помош ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom