Darling
High Value
Волт успеа со чист талент. Тогаш во таа временска рамка евреите не биле сеуште толку моќни како сега.Како тогаш Волт Дизни отвори студио? Кој му даде пари? Евреите? Како тоа Волт успеал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Волт успеа со чист талент. Тогаш во таа временска рамка евреите не биле сеуште толку моќни како сега.Како тогаш Волт Дизни отвори студио? Кој му даде пари? Евреите? Како тоа Волт успеал?
Каков плачко. Во меѓувреме неговиот пост за мене без да влеземе во дискусија, не го ниту цитирав него:Јас па не се надевам дека ти конечно ќе дискутираш фер наместо да дефлектираш со досетки и провокации... Буквално секогаш на ова се сведуваш кога ќе снемаш аргументи, или волја да навлезеш повеќе од skin deep во материјата која дискутираш.![]()
Корисниот Ванлок. Без досетки и провокации, на истата страна на темата.Њот си собира пари за скапо приватно училиште за белци, за децата да можат да му преживеат процес на образование... И сето тоа врска нема со џусевите од невладините и медиумите кои величаат имиграција и мулти култи како најбоље нешто во светот. И навистина тие мулти-култи срања се топ, најдобри, само да имаш пари за приватни училишта и да не размислуваш (на пример каде децата ќе ти живеат после образованието).
Корисни сте, нема што.![]()
Нема бре „теорија“. Има историја. Ти кажав неколку пати: Пари. Бескрупулозност. Сплеткарење и врски. Волја и злоба и план за иднината на западните општества. И дали спомнав многу пари?Јас да ти одговарам вака ќе речеш дека избегнувам дискусија. Дарлинг барем се обиде да одговори како Евреите станале успешни. Ти ми кажуваш само дека сакале да бидат успешни, ама немаш изградено теорија зошто баш тие успеале. Нема никакви досетки, ќе ти објаснам се убаво, само чекам да ми кажеш дали имаш некаква теорија или само желбата им била голема и сакале да владеат со светот?
Чери пикинг at it's finest...Како тогаш Волт Дизни отвори студио? Кој му даде пари? Евреите? Како тоа Волт успеал?
Точно, талент.Волт успеа со чист талент. Тогаш во таа временска рамка евреите не биле сеуште толку моќни како сега.
Нема теорија, има само сплеткарење. Сите не-евреи кои се пробиле тоа го направиле со талент и знаење. Сите евреи пак, со сплетки.Нема бре „теорија“. Има историја. Ти кажав неколку пати: Пари. Бескрупулозност. Сплеткарење и врски. Волја и злоба и план за иднината на западните општества. И дали спомнав многу пари?
Не зборувај така за другар ми @Io Sono Interista !! :-/Каков плачко. Во меѓувреме неговиот пост за мене без да влеземе во дискусија, не го ниту цитирав него:
Што потреба имаш да се уфрлиш со мајтапење на озбилна тема?Корисниот Ванлок. Без досетки и провокации, на истата страна на темата.
Ако ти се дискутира дискутирај, не плачи околу начинот се додека не е вреѓање.
Како жени сте со плачките, фала богу дека нема да го контролирате светот.
Жените никогаш нема да го контролираат светот.
Пошто не зборуваме за тие пар децении како за замрзната историја. Не се занимаваме со тунелска визија туку ја гледаме општата слика...Но според Ванлок,
Нема теорија, има само сплеткарење. Сите не-евреи кои се пробиле тоа го направиле со талент и знаење. Сите евреи пак, со сплетки.
Ај тркни до дома па после види кој СЕГА е власник на Дизни, и кои се власници на скоро цел Холивуд. Објасни како тоа не е релевантно за муабетов.Морам да направам пауза, да се приберам дома и ќе ти објаснам некои работи.
Не се мачи.Морам да направам пауза, да се приберам дома и ќе ти објаснам некои работи.
Темата со мемиња последните 4 страни, за истата збориме? А твоја е темата?Што потреба имаш да се уфрлиш со мајтапење на озбилна тема?
Кој го заслужува светот?Како што реков, не го заслужувате светот и тоа е тоа.
Светот не го контролираат плачковци.
Искрено, не. Тоа е сѐ што правам на форум, споделувам премногу за да се фатиш на лични напади, што отвара врата да мајтапам назад како кловн and call it a day. Не сите имаат тајни агенди, јас сум многу отворен со мојата. Во моментот слушам Канје, најголемиот антисемит помеѓу вас, јас поддржувам анти еврејски артисти, ти што правиш, мемиња.Добро бе, имаш друг мотив по дискусииве освен да се мајтапиш како кловн?

Тоа ќе им го кажеш на децата, дајбоже да ги имаш, кога ќе им објаснуваш зошто живеат во усран свет каде е опасно да искочиш до трафика? Дека живеат во свет од срање затоа што лихварите и корупторите го заслужуваат светот?
Дури и да е така, навистина не гледаш дека си корисен и дека ваквите настапи идат во корист само на тие што ни ја кројат судбината?
Човече какви наративи... Не сме го „заслужувале светот“. Кој го бара светот бе, повеќето нас само сакаме нормално да живееме. Ни тоа не ни го даваат. Потоа зошто сликарот станал народен избраник, ете зошто.
Ти не си израснал во таков усран свет, но усран ќе биде за децата што раснат и тек треба да раснат. И што правиш ти со одговорните за усерувањето на светот? Корисно ги нарекуваш „дека го заслужуваат светот“ и корисно се мајтапиш и ги провоцираш тие што одлучиле да дискутираат за проблемот. Корисен си за нив, корисен. Такви бараат како тебе, што повеќе корисни гојими да има.Јас живеам во тој усран свет, за мене е опасно да одам до трафика. Ти каде живееш, има трафика да биде опасно за тебе? Ти живееш на интернет и мислиш тука на темата го спасуваш светот со мемиња и рециклирање твитови. Зошто некој би ти дал нормално да живееш? Пресели се на планина, без интернет и без трафики. Нормално сакал да живее во 2026. Уште една украдена одлика од жените, наивност. Па бара светот да го третира фер. Делулу.
Му реков плачковци не може да го контролират светот, одма наративи, одма теории се тоа...
Ќе ги научам дека светот не е фер и да знаат утре што ги очекува кога ќе му се приклучат.Ти не си израснал во таков усран свет, но усран ќе биде за децата што раснат и тек треба да раснат. И што правиш ти со одговорните за усерувањето на светот? Корисно ги нарекуваш „дека го заслужуваат светот“ и корисно се мајтапиш и ги провоцираш тие што одлучиле да дискутираат за проблемот. Корисен си за нив, корисен. Такви бараат како тебе, што повеќе корисни гојими да има.

@Io Sono Interista сплеткара, уште од 2009 викам дека е џубре.Никаде ја нема во листите со теми. Дури ни во подфорумов не е листана. Не е ни чудно што никогаш не сум ја видел, "invites only" a?
Ќе ги учиш децата да се разнесат со бомби во Солун?Ќе ги научам дека светот не е фер и да знаат утре што ги очекува кога ќе му се приклучат.
Се надевам ти не ги учиш дека фер и нормално живеење некој ќе им го даде на тацна.
Или не ги учиш дека ако прават мемиња во, цитирам, сериозни теми, ќе биде подобро.

За Бебушот, озбилна тема е секоја тема каде што пишуваат само истомисленици, или каде пишува само тој, поточно постира твитови од неговиот тотем Лорд Бебо, и по некој од ДДПолитикс. Си се тапшаат по рамо, си викаат постојано брат најјак си, најпаметен, и така....Ти се обратив за да мене ме цитираш со досетки и провокации? А плачеш поради тоа.