Антикампања за Охрид?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ко што би ти рекле во црна гора собата од ден кошта да речеме 50 евра од ден па ти ако сакаш смести и 20 луѓе во неа.

кај најде баш Црна Гора ... не би рекол дека газдата ќе ти дозволи 50 луѓе да смештиш ... дај број од таков смештај ...[DOUBLEPOST=1407412824][/DOUBLEPOST]
Ама во Охрид последно платив 800 денари кревет, а добив ништо за тие пари, освен нискобуџетен кревет, баба која во сред ноќ ми влезе да ми го исклучи телевизорот, клима немаше ни ставено, а ВЦто кое требаше да биде само за мене и дечко ми, излезе дека сепак ќе биде за цел спрат. Иначе, бабата живееше на приземје во куќата, а јас бев на 2 спрат... очигледно не случајно забележала дека ми работи телевизорот во 3 сабајле.

ме интересира дали собата беше категоризирана ... знаеш, ги има оние сини табли на куќите кои издаваат, на кои пишува со бели букви што се издава (соба, апартман итн.) и со колку звезди е, и најдолу рег. број од куќата ... е сега ако нема, веројатно е на диво, а ако има не знам дали можеш некаде да пријавиш и дали ќе има ефект?

порано го бранев Охрид од вакви антикампањи, каде што се генерализира, едно искуство и автоматски цел Охрид е таков ... ама сепак проблеми има, вакви случаи има, секакви луѓе има ... и нешто мора да се смени ... овие случаи не се измислени и постојат ...

Последно уредено:
http://m.sitel.com.mk/korektno-i-iz...je-za-ohrid-bara-gradonachalnikot-bakracheski hahaha pa ako se hotelite rezervirani za 6 meseci unapred,togas zosto vi se turisti:)))))) bilo 3 pati poeftino od grcija????:) ova nekoj vic e sto ne go znam ili vistina e,ako gresam popravete me:) drugarmi vo albena vo bugarija za 200 evra poln pansion so se vkluceno,nekolku vidovi jadenja za rucek,neograniceno ovosje. Znaci za 10 dena dojde popraven 7 kila:) a da bese vo ohrid koskite ke mu se broea:)

Идајте во Охрид сите шо сакате да ослабите!!
Pred nedela bev vo ohrid i vikam aj da zememe hamburger.......kaj lepceto bajato,se trosi,pleskavicata se imase osven meso,pomfrit tri kompircinja od pred dva dena,kecap pomrsan so voda,a za majonez kulturni bea,rekoja im zavrsil:) i aj pogodete kolku pari mi pobaraa..........................180 denari:)

Pred nedela bev vo ohrid i vikam aj da zememe hamburger.......kaj lepceto bajato,se trosi,pleskavicata se imase osven meso,pomfrit tri kompircinja od pred dva dena,kecap pomrsan so voda,a za majonez kulturni bea,rekoja im zavrsil:) i aj pogodete kolku pari mi pobaraa..........................180 denari:)
Оди Палма кај Гимназија па врати се на темава.
И кажи твојот кај си го "јадел". Или сега веќе не се сеќаваш?

Ај кажи ја која е сендвичарата. Палма, Кактус, Панорама.. Неколку пати е кажано тука на темава дека тука прават добри Хамбургери.

Оди Палма кај Гимназија па врати се на темава.
И кажи твојот кај си го "јадел". Или сега веќе не се сеќаваш?
Od sto bese dobar hamburgerot pa uste i da se sekavamtreba li??? Posledniov period za vikendi odev,no veke toa stanuva minato. Posto ohrigani i ohridskite ugostiteli se mnogu pametni,sami neka si gotvat,i sami neka si jadat,sami neka si spijat vo sobite sto gi izdavaat so po 10 kreveti vnatre i slicno.......

Yeah right, I'll buy that (y)
Сигурен си дека си бил Охрид, пошо гледам дека меморијата ти е мала?
Memorijata mi e polna so isklucitlno prekrasni odmori i vikendi pominati na drugi mesta vo mk i nadvor od mk. A za ohrid vo mojata memorija nema mesto poso nisto dobro ne mi se slucilo tamo,osven neubavi raboti,loso iskustvo............i da,za takvi raboti nema mesto vo mojata memorija.

Od sto bese dobar hamburgerot pa uste i da se sekavamtreba li??? Posledniov period za vikendi odev,no veke toa stanuva minato. Posto ohrigani i ohridskite ugostiteli se mnogu pametni,sami neka si gotvat,i sami neka si jadat,sami neka si spijat vo sobite sto gi izdavaat so po 10 kreveti vnatre i slicno.......
Да бе да, јасно ни е веќе.

Memorijata mi e polna so isklucitlno prekrasni odmori i vikendi pominati na drugi mesta vo mk i nadvor od mk. A za ohrid vo mojata memorija nema mesto poso nisto dobro ne mi se slucilo tamo,osven neubavi raboti,loso iskustvo............i da,za takvi raboti nema mesto vo mojata memorija.
те имаат силовано во Охрид??!

Мене во сендвичара(во Охрид) ми се случи да ми вратат кусур како да сум дал 500 а не 1000 денари.чекав мислејќи дека бараат ситно,но за џабе.Им спомнав на конобарите(т.е. конобарките) ама откако мојата полоша половина им се развика,си вратија кусур колку што треба.

Сендвичарата беше таа одма пред летница од левата страна.

Пред некој ден со другари од СкУпје бев Свети Наум на плажа. Пиевме пиво на брегон во едно кафанче. Ни носи сметка - 65 денари пиво. Се изненадија другариве. Ми викаат - па нели 150 и нагоре беше.

Беше. Во измислени локали ко хамбургерот од 180 денари на тој снопот погоре.
И 300 ке бидит, нека продожит анти рекламава уште малку.

Мене во сендвичара(во Охрид) ми се случи да ми вратат кусур како да сум дал 500 а не 1000 денари.чекав мислејќи дека бараат ситно,но за џабе.Им спомнав на конобарите(т.е. конобарките) ама откако мојата полоша половина им се развика,си вратија кусур колку што треба.

Сендвичарата беше таа одма пред летница од левата страна.
те имаат силовано во Охрид??!
Jas ednas silovav vo ohrid edna gazdarica ,pa mozebi zatoa koga idam tamo ne mi se pogoduva:)[DOUBLEPOST=1407432531][/DOUBLEPOST]
Пред некој ден со другари од СкУпје бев Свети Наум на плажа. Пиевме пиво на брегон во едно кафанче. Ни оси сметка - 65 денари пиво. Се изненадија другариве. Ми викаат - па нели 150 и нагоре беше.

Беше. Во измислени локали ко хамбургерот од 180 денари на тој снопот погоре.
И 300 ке бидит, нека продожит анти рекламава уште малку.
Najgolemata antikampanja ja pravite samite vie. Ako ne si napakostite sami na sebe,nukoj drug nemoze da vi napakosti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom