Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако сакаш добри односи, па имаш и ваква желба, што ти пречи?!
Тогава бараj договор,колко време мора да си во купатилото или колко време ке имаш топла вода и така натаму...Добри односи подразбираш само пријателски односи?Јас му плаќам,а во работната етика со тој што ти ја плаќа услугата треба да се понашаш како што треба,нема потреба да се носат комуникациите на некое друго ниво.
ок,неоЈме.Интересен феномен е ова што се дешава у Охрид. Би кажал неколку работи:
1. Охрид е убав град, посебно повеќе ги импресионира на странците. Но генерално никогаш ниту сум бил ниту планирам да одам на одмор таму, секако тоа е само до мојот вкус.
2. Секаде каде сум бил, или исто ви се фаќа, каде сите сте биле, иако е преубаво може да се деси момент да ви го уништи патувањето. Мене ми се деси на скорашно патување, на ресторан на tripadvisor што беше препорачан како ефтин и добар да платам дупло повеќе од очекувањето, т.е ме одраа. Но сепак тоа не ми го уништи расположението.
3. Оваа антикампањава за Охрид е чист пример за македонскиот менталитет и јадењето гомна на интернет како примарна карактеристика, и секако негирањето на се што е наше.
4. Работата е едноставна, не ти се допаѓа Охрид, не иди таму. Не за џабе така викаат. Ако мислите дека секаде каде ќе одите е ефтино, секаде ќе ве пречекаат со отворени раце, дека сите келнери на светов се културни и расположени и дека у секој ресторан у светов ќе ве пуштат да мочате без да седнете, најубаво седете дома и одмарајте у гумен базен, у лежалка за која нема да плаќате ебаго.
Just my 0,02 $.
Значи пак иде на она што сите го зборат,а некои го декларираат како антикампања.Тогава бараj договор,колко време мора да си во купатилото или колко време ке имаш топла вода и така натаму...[DOUBLEPOST=1406408159][/DOUBLEPOST]Еве пореднава антикампаниja.
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=44994