Антички македонски месец...

• Креатор на темата Креатор на темата Eddie_rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Антички македонски месец ... Курташакис

Погледнете како некој шегџија на македонската Википедија на местото на Хиперберетај (Септември) си го измислил античкиот македонски месец Курташакис

Стискаш уреди, го менуваш моронизмот и ја затвараш страницата со убаво чувство дека си допринел.
Нели е тоа поубаво, па дури и полесно од отворање нова "сеир" тема на Кајгана? :)

Патем, сменето.

Стискаш уреди, го менуваш моронизмот и ја затвараш страницата со убаво чувство дека си допринел.
Нели е тоа поубаво, па дури и полесно од отворање нова "сеир" тема на Кајгана? :)

Патем, сменето.

Taка е Внуче :) И арно си направил, пред да те прочитам уште тргнав по истото, па забележав дека некој веќе изреагирал.

Патем, сменето.

Ќе те пофалев ама ти убаво и сам си се фалиш па нема :-P

Ќе сменев и јас ама мислам дека е редно повеќе луѓе, а можеби и некој админ (или слично) на Вики да знае за ова, пошто ако се случило сеа ќе се случи и некој нареден пат. Сум мењал вакви и слични глупости, за по краток период да го вратат во првобитна состојба. Ама тебе ти е појќе лекции делење па би сопрел со образложенијата.

Ќе те пофалев ама ти убаво и сам си се фалиш па нема :-P

Ќе сменев и јас ама мислам дека е редно повеќе луѓе, а можеби и некој админ (или слично) на Вики да знае за ова, пошто ако се случило сеа ќе се случи и некој нареден пат. Сум мењал вакви и слични глупости, за по краток период да го вратат во првобитна состојба. Ама тебе ти е појќе лекции делење па би сопрел со образложенијата.

Не беше идејата за фалење, 'баго. Едноставно, така функционира Вики.
Гледаш нешто што не е точно, го менуваш и не го тупиш околу тоа.
Сега, ти што сакаше да се направиш интересен на форум (страшно безуспешно), тоа е друг муабет.
И, нормално, мене си ми накурчен пошто ти го уништив "сеирот". :toe:

Не беше идејата за фалење, 'баго. Едноставно, така функционира Вики.
Гледаш нешто што не е точно, го менуваш и не го тупиш околу тоа.
Сега, ти што сакаше да се направиш интересен на форум (страшно безуспешно), тоа е друг муабет.
И, нормално, мене си ми накурчен пошто ти го уништив "сеирот". :toe:

Ако не ти се допаѓа темата што сум ја отворил, не мора да ја читаш не те тера некој. Пријави до админите и нека ја тргнат, а мене нека ме санкционираат.

Ти кажав која ми беше поентата, а ти ако сакаш да си вадиш твои изводи слободно повели. Можеше и ти откако виде да смениш на Wiki и да си преќутиш место да попуваш овде и да бараш признанија.

Ако не ти се допаѓа темата што сум ја отворил, не мора да ја читаш не те тера некој. Пријави до админите и нека ја тргнат, а мене нека ме санкционираат.

Ти кажав која ми беше поентата, а ти ако сакаш да си вадиш твои изводи слободно повели. Можеше и ти откако виде да смениш на Wiki и да си преќутиш место да попуваш овде и да бараш признанија.

:pos: :pos: :pos:

За што признание бе, друже? За едитирање на страница на Вики? :pos:

:pos: :pos: :pos:

За што признание бе, друже? За едитирање на страница на Вики? :pos:

Е така де. А зошто мислиш дека не ми текнало да едитирам, па да мора да бидам специјално известен. А и не знам што интересен би се направил со ова. Тема ко тема.

Е така де. А зошто мислиш дека не ми текнало да едитирам, па да мора да бидам специјално известен. А и не знам што интересен би се направил со ова. Тема ко тема.

Ок, најискрено... Не мислиш дека го тупиш и дека си напорен?
Дај олабави, остај ме да си мавам сеир по другите теми на кајганава, важи?

Ок, најискрено... Не мислиш дека го тупиш и дека си напорен?
Дај олабави, остај ме да си мавам сеир по другите теми на кајганава, важи?

Како поубаво да ти објаснам од ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom