ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе кој кур му е на Higurashi no Naku Koro ni на секои 4 епизоди различна приказна? Глупо ми е вака, да го догледам? Дајте некој спојлер.

Добро бе кој кур му е на Higurashi no Naku Koro ni на секои 4 епизоди различна приказна? Глупо ми е вака, да го догледам? Дајте некој спојлер.
Така ќе биде целата прва сезона, во втората сезона higurashi no naku koro ni kai се разјаснува.
Rika цело време се враќа во времето за да ја спречи нејзината смрт.

Sent from my LATTE DG450 using Tapatalk

Така ќе биде целата прва сезона, во втората сезона higurashi no naku koro ni kai се разјаснува.
Rika цело време се враќа во времето за да ја спречи нејзината смрт.

Sent from my LATTE DG450 using Tapatalk
Тhank you. Претпоставував дека мора да има нешто такво или слично пошто инаку нема смисла. Мада и вака ми е некако безвеза веќе заборавам што имало претходно :D[DOUBLEPOST=1445722696][/DOUBLEPOST]Ајде вечерва ќе се враќаа саатот со еден поназад. 1 саат плус за гледање аниме :icon_lol:

Последно уредено:
Дечки знаете што се дешава со God Eater ? Веќе месец дена нема нова епизода. :(

Tokyo Ghoul прејака! Само шо ја изгледав прва сезона. Ептен ми се допадна, после голема пауза од гледање аниме освен Наруто шо го усраа тотално. то тал но.

Препорачувам!

Tokyo Ghoul прејака! Само шо ја изгледав прва сезона. Ептен ми се допадна, после голема пауза од гледање аниме освен Наруто шо го усраа тотално. то тал но.

Препорачувам!

Само како офтопик бонус инфо дека мангата има далеку појака приказна и подолга е и анимето во споредба со неа делува како да е праено на заебанција или со сила. :D

Само како офтопик бонус инфо дека мангата има далеку појака приказна и подолга е и анимето во споредба со неа делува како да е праено на заебанција или со сила. :D
Анимето е 0 во споредба со мангата
Јок бре. Не уживам манга ја. Lazy fuck сум. :D

Psycho pass сезона 2 некако ме разочара. Али тоа е , не е истиот творец од сезона 1.

Да ти кажам искрено и мене послаба ми беше од првата сезона, али на задоволително ниво ми беше. Исто така има и филм сеа пред неколку месеци излезен изгледај го, добар е.

Да ти кажам искрено и мене послаба ми беше од првата сезона, али на задоволително ниво ми беше. Исто така има и филм сеа пред неколку месеци излезен изгледај го, добар е.
Ах значи конечно излезе. Ке го симнам наскоро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom