ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки што сеинен/хорор аниме би ми препорачале што не е мејнстрим?
Оние познатите ги имам гледано.

Аниме има од ова? Не беше нели манга и ја прекинаа.

Има две сезони и филм. И топ се.[DOUBLEPOST=1445030088][/DOUBLEPOST]

Ја читав мангата Zetman онака мех ми беше, ама на интернет наидувам на позитивни критики и за анимето дека било интересно.

Од хорор би ти препорачала: Higurashi no naku koro ni (ако не си го гледал веќе)
Исто така има нешто како продолжение од higurashi се вика Umineko no naku koro ni не сум го гледала сеyште, но ако сакаш види го и тоа.
Друго хорор аниме што сеуште не сум го гледала, а мислам дека би било добро е Gakkourashi.

Sent from my LATTE DG450 using Tapatalk

Од хорор би ти препорачала: Higurashi no naku koro ni (ако не си го гледал веќе)
Исто така има нешто како продолжение од higurashi се вика Umineko no naku koro ni не сум го гледала сеyште, но ако сакаш види го и тоа.
Друго хорор аниме што сеуште не сум го гледала, а мислам дека би било добро е Gakkourashi.

Sent from my LATTE DG450 using Tapatalk

Гледај Another или Pet Shop of Horrors.

Ќе ги почнам Another и Higurashi no naku koro ni да ги гледам. Го имам слушано soundtrack-от на Higurashi no naku koro ni, многу ми се допадна. Фала за препораките :).

Има две сезони и филм. И топ се.[DOUBLEPOST=1445030088][/DOUBLEPOST]

Ја читав мангата Zetman онака мех ми беше, ама на интернет наидувам на позитивни критики и за анимето дека било интересно.
Се помешав со Psyren ја. :facepalm:

Ah! My Goddess (TV),Оваа серија веќе неколку пасти сум ја гледал и секој пат ми е интересна за гледање, од главните ликови до споредните се ми се допаѓа, има неколку
мешни моменти, инаку во серијава има богињи, демони, иако преовладува романтиката, така да ми се допаѓа серијава.

Oh My Goddess! (OAV), само допуна и резимирање на серијата, има само неколку епизоди, не е лошо ама не е ни којзнае што (ova).

Ah My Goddess! fighting wings (Special), само една епизода со некој негативец, има интересни ама само толку интересни моменти.

Ah! My Goddess: Flights of Fancy, втора сезона од истоимениот наслов, сезонава е исто толку добра сезона како и првата.

Aa Megami-sama (OAV 2011), уште едно ova ништо посебно, не додава којзнае што на целовкупната приказна.

Ah! My Goddess: The Movie, филм за менторот на Белданди, забавно искуство имам со анимево, дури и главниот негативец ми е интересен.

Ai Tenchi Muyo!, кратко акциско аниме кое на моменти знае да биде збунувачко, има смешни моменти, ама не е ништо посебно, просечно аниме.

10 years од кога е отворена темата,епа happy 10th anniversary my fellow otakus :D:)
43007-anime_wallpaper_by_m.png

10 years од кога е отворена темата,епа happy 10th anniversary my fellow otakus :D:)
43007-anime_wallpaper_by_m.png

Fuck :facepalm: Повеќе од 80% од ликовиве на сликава ги знам по име . Излеа доста се лажев дека не сум Otaku :lolzz:. Happy anniversary :oleee:

пс Сликава ја ставам на Desktop Background па кој сака нека хејта :jeeee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom