O
ob1
Гостин
Аниме има од ова? Не беше нели манга и ја прекинаа.Гледајте Psycho-pass бе, и филмот таман нов излезе.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аниме има од ова? Не беше нели манга и ја прекинаа.Гледајте Psycho-pass бе, и филмот таман нов излезе.![]()
Аниме има од ова? Не беше нели манга и ја прекинаа.
Дечки што сеинен/хорор аниме би ми препорачале што не е мејнстрим?
Оние познатите ги имам гледано.
Од хорор би ти препорачала: Higurashi no naku koro ni (ако не си го гледал веќе)Дечки што сеинен/хорор аниме би ми препорачале што не е мејнстрим?
Оние познатите ги имам гледано.
Од хорор би ти препорачала: Higurashi no naku koro ni (ако не си го гледал веќе)
Исто така има нешто како продолжение од higurashi се вика Umineko no naku koro ni не сум го гледала сеyште, но ако сакаш види го и тоа.
Друго хорор аниме што сеуште не сум го гледала, а мислам дека би било добро е Gakkourashi.
Sent from my LATTE DG450 using Tapatalk
Се помешав со Psyren ја.Има две сезони и филм. И топ се.[DOUBLEPOST=1445030088][/DOUBLEPOST]
Ја читав мангата Zetman онака мех ми беше, ама на интернет наидувам на позитивни критики и за анимето дека било интересно.
Oppai 4 allСликава fan service 9000+!![]()
10 years од кога е отворена темата,епа happy 10th anniversary my fellow otakus
![]()
Зашо нема Champloo10 years од кога е отворена темата,епа happy 10th anniversary my fellow otakus
![]()
FuckПовеќе од 80% од ликовиве на сликава ги знам по име . Излеа доста се лажев дека не сум Otaku
. Happy anniversary
пс Сликава ја ставам на Desktop Background па кој сака нека хејта![]()