ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Не гледам аниме нити манга, ама гледав на времето Дигимон, Покемон, Драгонбол А1 кога даваа.

Читав се враќаат оригиналните дигимони со нови епизоди
http://www.ign.com/articles/2015/03/12/new-digimon-adventure-tri-posters-original-cast-returning
http://comicbook.com/2015/03/13/original-digimon-cast-returning-for-digimon-adventure-tri/
http://digimon-adventure.net/eng/

Чудо не најдов тема за Дигимон на форумов.

^ krajot ne me bendisa, zatoa mangata se tokmam da pocnam da ja citam.

Oti se vodi kako sonen?Ima baagi krvista,a Tereza koga umre se rasplakav:P

^ krajot ne me bendisa, zatoa mangata se tokmam da pocnam da ja citam.

Oti se vodi kako sonen?Ima baagi krvista,a Tereza koga umre se rasplakav:P

Ич не и се мисли, почни ја. Вреди да се чита и далеку подобра е и поголема од анимето каде што застана и крајот во анимето е филер крај, нешто друго ќе се случи во мангата. Мангата е одлична, но крајот е малку клише :D, ако го изоставиме крајот на некој начин, тогаш мангата е РЕМЕК ДЕЛО барем за мој вкус. :)

Па, најпрвин и што е реално и јас мислев дека спаѓа во seinen, а не shounen, но некои батки викаат дека била слична како и другите shounen серии како Блич, Уан Пис и Наруто (ај да не се лути и Fairy Tail) затоа што се работи за главниот лик како во текот на борбите станува се појак и појак.. филозофирања за животот, пријатели кои ја поддржуваат итн.. Сепак не би му/и ја пуштил оваа серија доколку имам деца. :D

@Epsilon
го изгледа ли Џоџо?
Ако ти се гледа некое подолго шонен аниме, гледај го Инјаша(InuYasha).:)

@Epsilon
го изгледа ли Џоџо?
Ако ти се гледа некое подолго шонен аниме, гледај го Инјаша(InuYasha).:)

До 9та епизода сум, заглавен сум со колоквиуми и испити од казнена сесија која ми почнува за некое време. Ќе го догледам, интересно, пред се' анимацијата, борбите некако во 1-2 удари се решава. :D

Иам глеано Берсерк, епик е :D
Гантз ми е на листата.

Среќа видов, си едитирал пост. :D

Анимето не е толку вредно колку мангата и има филер и безвезен крај.
Али има битен момент и без цензура кој вреди за целото аниме. :drk:

Мангата Берсерк почни ја.
Елвен Лид гледај го, 12 епизоди, класика сиенен е.:)
Го иам глеано. Абе го имав испуштено “History's Strongest Disciple Kenichi“, сеа го изглеав и рачунај послем, Bleach, Naruto, Dragonball, го пратам Fairy Tail и слични изглеани, колку рејџам. :D

Го иам глеано. Абе го имав испуштено “History's Strongest Disciple Kenichi“, сеа го изглеав и рачунај послем, Bleach, Naruto, Dragonball, го пратам Fairy Tail и слични изглеани, колку рејџам (постот у ДК). :D
Видов, а моментално и јас сум на шонен инфузија и потполно се сложувам со тоа што си го пишал.
Ги имам гледано: Фери Тејл, Блич, Инујаша, Хантер Х Хантер, сите се по околу 200 епизоди, моментално го гледам ОП до 60та епизода сум а има 620+, со господ напред :ROFLMAO:

Видов, а моментално и јас сум на шонен инфузија и потполно се сложувам со тоа што си го пишал.
Ги имам гледано: Фери Тејл, Блич, Инујаша, Хантер Х Хантер, сите се по околу 200 епизоди, моментално го гледам ОП до 60та епизода сум а има 620+, со господ напред :ROFLMAO:

Аууу батица, не знаев дека немаш гледано ОП, задолжително да ти биди! Од тоа подобро шонен аниме, здравје! (не дека конкуренцијата е кизнај што :P )

И јас се од популарните шоунени иам изгледано,моментално од наруто филерите ми се повраќа со сила ги туркам,иначе чекам од ОП да заврши 17 сезона за да му се фрлам и на неа.

И јас се од популарните шоунени иам изгледано,моментално од наруто филерите ми се повраќа со сила ги туркам,иначе чекам од ОП да заврши 17 сезона за да му се фрлам и на неа.

Последниот арк, прилично е долК. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom