ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
179703_320602271405796_181411524_n.jpg

:icon_mrgr:

Cowboy Bebop :cuc::(:cuc:

Топло им го препорачувам на сите што го немаат гледано прекрасна авантура, драма, комедија...
Само малце предвидлив ми беше крајот уште при првото запознавање со Вишс мада нема везе !
Bang !
You gonna carry that weight? :vozbud:

Следна дестинација Атак он Титан, да видиме дали вреди за сите овие фалења до сега :D

Само што го завршив History's strongest discipicle Kenichi и мора да го пофалам! Убав аним и штета што има само 50 епизода! Многу опуштачка и интересна приказна има,лесна и предвлидлива до негде! Стварно многу глупо што допреле на 50 епизоди знаејќи дека мангата е на 500++ (y)

Само што го завршив History's strongest discipicle Kenichi и мора да го пофалам! Убав аним и штета што има само 50 епизода! Многу опуштачка и интересна приказна има,лесна и предвлидлива до негде! Стварно многу глупо што допреле на 50 епизоди знаејќи дека мангата е на 500++ (y)

Пробај гледај Berserk (25 епизоди), а мангата има над +1000 чаптери. :icon_mrgr:

Мојата листа за во иднина:

1. Ја завршувам Fullmetal alchemist и Fullmetal alchemist: The Brotherhood
2. Dragon ball Z (do 152 sum) и останатио дел
3. Завршувам Monster
4. Ја гледам серијата Mirai Nikki
- Можеби ќе и дадам шанса и на Guin Saga во меѓувреме...
5. Почнувам да ја читам мангата Berserk! :icon_mrgr:

Ај да направиме една интересна игра..... неколкуте поактивни аниме форумџии.. mute , Hurin , J + ...

Да направиме т.е. да замислиме по два или повеќе карактери/личности од различни серии да "глумат" односно да бидат во една иста серија...

Мислам дека е лесно, па да почнам јас прв.... :)

"Првиот "жежок" бакнеж помеѓу Акаину и Мизукаге"

Godaime_Mizukage.png

И

Magu_Magu_no_Mi_Fähigkeit.jpg

Phantom requiem for the phantom,можам да кажам само ВТФ..Режисерот треба да се стрела,таков аним да направиш треба да си стварно психо.. Мора да се признае дека e врв,многу јак аним,и сфаќам дека го категоризирале како трагедија,ама она беше премногу!Да знаев немаше да се изгорам и да го гледам xD

АААААААААаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, Ишида Урују!!! :mad:

:tapp:

Кога мислиш дека Наруто чаптерот бил добар...и потоа го читаш One Piece :vozbud: фак дет шит.
Наруто 7/10
One Piece 9/10
Сепак испадна дека Дофламинго е поврзан со celestial dragons каков пресврт:cuc:
Санџиии кјуун ххахаха епик !
Санџи Х Виолет :X3:

За Санџи ми е мака дури за малце ќе се расплачев, претепан до смрт! ПО втор пат на работ на смртта! ( Пред тоа со Калифа). Ама ко прочитав дека не сакал да плаче девојката, арно и таа се сожали..

Иначе 9/10 (fuck Uryu) Bleach
8/10 Naruto
10/10 One piece ( Don Quixote mindfreak!) :vozbud:

Ќе го посиса LAW :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom