Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ah gledano mi e toa. I mangata ja citav edno vreme koga izleguvase na hrvatski.
Што бе нова сезона од Naruto ке искочи???
Го има некој гледано чудово Steins;Gate ? Изгледав првата епизода и апсолутно појма немам на шо цели анимето. Уствари нешто со time travel e ваљда.
Почнав да го гледам Death Note,нешто феноменално...Вчера изгледав 11 епизоди,од сабајле уште 3 изгледав и планирам утре вечер да го завршам,па планирам да почнам да го гледам School days или така некако беше...и тоа е едно 12-13 епизоди,па после тоа ќе седнувам веќе нешто големо да гледам...Dragon Ball или Naruto
може ли да ми кажете некое добро anime, нешто во стилот на наруто по можност да биде доснимано и со многу епизоди![]()
може ли да ми кажете некое добро anime, нешто во стилот на наруто по можност да биде доснимано и со многу епизоди![]()
блич колку што разбрав е прекинато, уште има манга а анимето е прекинато веќе 3 месеци и фазлаДоснимано и со многу епизоди: Bleach
Најголем фан сум на Bleach и тој не е завршен, туку е блокиран. Мангата сеуште си трај и кизнај кај е , ама анимето е блокирано во јапонија. Валда можи ќе се префрла во друга телевизија или нешто слично:Доснимано и со многу епизоди: Bleach
Bleach has been cancelled temporary. It is unknown when Bleach Episode 367 English Subbed will air, due to cancellation of the Bleach anime tv series in Japan.