ANIME (Генерална дискусија)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Го изгледав Cowboy Bebop, одличен anime, ми остана уште филмот да го изгледам.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ah gledano mi e toa :D. I mangata ja citav edno vreme koga izleguvase na hrvatski.
Мангата ја иам прочитано цела многу поинтересна од филмот ми беше иначе ако си го гледал еве нешто поново

Повели review im sure you'll like it:) ако си ги гледал Code Geass и Death Note

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Што бе нова сезона од Naruto ке искочи???

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ауу не сум загледал убаво на сликава :) до која епизода стигна 2рата сезона иначе???

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Го има некој гледано чудово Steins;Gate ? Изгледав првата епизода и апсолутно појма немам на шо цели анимето. Уствари нешто со time travel e ваљда.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Го има некој гледано чудово Steins;Gate ? Изгледав првата епизода и апсолутно појма немам на шо цели анимето. Уствари нешто со time travel e ваљда.
Steins;Gate е прилично јако аниме, дефинитвно го заслужува високиот скор на MAL. Гледај натака, со секоја епизода се поинтересно ќе биде, дефинитвно нема да се разочараш. Едно од пооригиналните аниме серии од последните неколку години.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Почнав да го гледам Death Note,нешто феноменално...Вчера изгледав 11 епизоди,од сабајле уште 3 изгледав и планирам утре вечер да го завршам,па планирам да почнам да го гледам School days или така некако беше...и тоа е едно 12-13 епизоди,па после тоа ќе седнувам веќе нешто големо да гледам...Dragon Ball или Naruto

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Почнав да го гледам Death Note,нешто феноменално...Вчера изгледав 11 епизоди,од сабајле уште 3 изгледав и планирам утре вечер да го завршам,па планирам да почнам да го гледам School days или така некако беше...и тоа е едно 12-13 епизоди,па после тоа ќе седнувам веќе нешто големо да гледам...Dragon Ball или Naruto
Гледај One Piece многу многу подобро од DB и Наруто :)

Моментално следам Cowboy bebop (old school :P) кога ке завршам со ова во планови сум да го глеам GTO(Great Teacher Onizuka)

и да тнка работа дека некој ја следи мангата Btooom! најваено е дека ќе добие аниме :) продукционо студио:Madhouse

За бтооом! можам да кажам дека е извонредна манга ако имате читано Battle Royale + Cage of Eden = BTOOOM! :)

Член од
6 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
може ли да ми кажете некое добро anime, нешто во стилот на наруто по можност да биде доснимано и со многу епизоди :)

B

BrunoFresh

Гостин
Доснимано и со многу епизоди: Bleach
Најголем фан сум на Bleach и тој не е завршен, туку е блокиран. Мангата сеуште си трај и кизнај кај е , ама анимето е блокирано во јапонија. Валда можи ќе се префрла во друга телевизија или нешто слично:

Bleach has been cancelled temporary. It is unknown when Bleach Episode 367 English Subbed will air, due to cancellation of the Bleach anime tv series in Japan.

Kajgana Shop

На врв Bottom