ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Знајме аниме базирано на игра :)
Devil May Cry, анимето срање ама играта зааааакон
Абе знам за таа ја имам свртено 3 и 4
ама викам за овие посебни аниме
И југи ја имам играно

Абе знам за таа ја имам свртено 3 и 4
ама викам за овие посебни аниме
И југи ја имам играно
Драгон Бол сигурно си играл :) Наруто, па и Текен има аниме :)

Се тоа шо наброи брат.
Gamer to the bone сум

Играј Pokemon за на Game Boy Advance! Најбоље е! :)

Или купи си Сони 2. Не знам за други конзоли ама на оваа имаш игра од секое можно тренд-аниме.

Дечки може некој да даде предлог за добро научно- фанастично аниме.:):)

Моментално ја привршувам Saber Rider and the Star Sheriffs. На тие што се постари ќе им текне:

Моментално ја привршувам Saber Rider and the Star Sheriffs. На тие што се постари ќе им текне:

Леееле еј, колку сум ја гледал серијава на МТВ, епизода не пропуштав :)

Само сега не би седнал да гледам нешто шо сум го гледал како мал оти само ќе си го расипам впечатокот.

Леле сеуште ја памтам серијата. Не ја испуштав на ТВ кога бев мал :)

Леееле еј, колку сум ја гледал серијава на МТВ, епизода не пропуштав :)

Само сега не би седнал да гледам нешто шо сум го гледал како мал оти само ќе си го расипам впечатокот.

Не бе што ти е, јас сеуште имам ист впечаток. Секоја епизода ти се базира на: Шерифите добиваат мисија, почнува збрката, пау пау трш крш, ќе ги победат аутрајдерите, аутрајдерите ќе избегаат и шерифите цели среќни и насмеани на крај ќе кажат некоја глупа финта што треба да е смешна ама ај. Со кратки зборови: ЗАКОН.

Ej ja помал сум па се сеќавам на Коњаникот Сабја и Пламенко и Ејприл и Кол х) Така беа мислам х)

Ej ja помал сум па се сеќавам на Коњаникот Сабја и Пламенко и Ејприл и Кол х) Така беа мислам х)

Коњаникот Сабја = Saber Rider
Пламенко = Fireball
Кол = Colt
Ејприл = April

Хаха, Македонски превод FTW.

И јас ги знам овие бе
Него дајте бе линкче или торент да си ги сметнам Наруто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom