ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Basilisk, Sword of the Stranger, Samurai Champloo и не ми текнува на други, можеби Руроуни Кеншин.
Basilisk e исто нешто како и наруто така да не,ова сворд оф стрејнџер може да се проба а самураи чамплу не ми се допаѓа.За кеншин сум ги гледал филмовите така да не ми е интересно да го гледам анимето .

Basilisk e исто нешто како и наруто така да не,ова сворд оф стрејнџер може да се проба а самураи чамплу не ми се допаѓа.За кеншин сум ги гледал филмовите така да не ми е интересно да го гледам анимето .

Пробај и Shigurui.

Од 10-12 би ти ги препорачал No Game No Life, Btooom!, Baccano.
Од 25 мене аниме што ми има оставено голем впечаток е Rainbow: Nisha.
PS: Rainbow: Nisha е must watch anime поготово ако си seinen фан.
Nо game no life - супер аниме
Btooom - Предобро. Ќе има втора сезона??
Baccano- Како почна првата се измешано, за малку ќе прекинев и ќе идев тука да те пцујам. :D Ама загледав и - предобро!!!
За брзо пак предлози ќе чекам ама дотогаш тишина! Има премногу шо сакам да ги изгледам, а нема време толку ќе збеснам. Тајм чембер ми треба да се затворам и да изгледам едно 100тина :D

Nо game no life - супер аниме
Btooom - Предобро. Ќе има втора сезона??
Baccano- Како почна првата се измешано, за малку ќе прекинев и ќе идев тука да те пцујам. :D Ама загледав и - предобро!!!
За брзо пак предлози ќе чекам ама дотогаш тишина! Има премногу шо сакам да ги изгледам, а нема време толку ќе збеснам. Тајм чембер ми треба да се затворам и да изгледам едно 100тина :D
Не знам на кој не му треба тајм чембер. :D
Сеуште не е најавена втора сезона за Btooom, и ја чекам.

Btooom! е одлично, потсеќа на Battle royal. Анимето се првите 50 чаптери, моментално се 80 така што тешко сезона 2 скоро, мада никогаш со оглед на тоа што Madhouse има изгубено доста пари на анимето.

Btooom! е одлично, потсеќа на Battle royal. Анимето се првите 50 чаптери, моментално се 80 така што тешко сезона 2 скоро, мада никогаш со оглед на тоа што Madhouse има изгубено доста пари на анимето.

Мангата е прејака и сеуште е ongoing.

Ова значи дека ќе има или ќе нема? :D

Само што завршив со 12та, последната епизода од првата сезона на One Punch Man.
Анимево е одлично, 10/10, анимација, карактери, приказна :D, све е предобро. Не знам кога последен пат сум се смеел волку на некое аниме. :D :D
A must watch е. :X3:

Само што завршив со 12та, последната епизода од првата сезона на One Punch Man.
Анимево е одлично, 10/10, анимација, карактери, приказна :D, све е предобро. Не знам кога последен пат сум се смеел волку на некое аниме. :D :D
A must watch е. :X3:
И музика и саунд дизајн... не се штеделе, поготово на последната

All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku (TV), (OAV), и All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku DASH! (OAV), освeн даш што бeшe добро анимe другитe двe ги доживувам како пародиjа и како дeтско филмчe и нe чинeа барeм за мeнe.

Amada Anime Series: Super Mario (OAV), дeтско анимe за супeр марио како што показува насловот, раскажано во кратки приказни, онака нe ми сe допадна анимeво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom