ANIME (Генерална дискусија)

2

~2A

Гостин
До 8ма епизода сум од Gungrave и сега засега навистина е добра.
Сакам да ве прашам како се вика тој со снајперот што сакаше да убие некој,но Брендон влезе без да го заабележи му го зеде снајперот и го уби тој што требаше..
Najdov :)
Bunji Kugashira

Член од
10 ноември 2012
Мислења
29
Поени од реакции
18
gi izgledav future boy conan (miyazaki, serijal od 80-tite), slatko anime i last exile, si imase nekoi interesni momenti, no premnogu akcija, za moj vkus, ama vredese da se dogleda, sega pocnav da gledam hundred stories: requiem from the darkness, potsejka na mononoke i Ayakashi japanese horror so tematikata, i ovoj serijal ima interesna grafika, za sega sum do 5. epizoda, ama vetuva serijava, za toj stil, horror

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
До 8ма епизода сум од Gungrave и сега засега навистина е добра.
Сакам да ве прашам како се вика тој со снајперот што сакаше да убие некој,но Брендон влезе без да го заабележи му го зеде снајперот и го уби тој што требаше..
tek ke stanuva bolje i bolje :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Абе Death note има само 37 епизоди? Една сезона?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Абе Death note има само 37 епизоди? Една сезона?
Да само 37, ни мангата не е долга, само 12 volumes. Оваква приказна не трпи развлекување и затоа е една од најпопуларните серии, затоа што нема никаков вишок:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Kocka ~A~ Gaara Пошто дадовте шанса на Berserk, обратете внимание и на Guin saga (освен ако веќе сте ја гледале). Епска фантастика, нешто како Конан, можеби една од најдобрите авантури во последните неколку години. http://myanimelist.net/anime/5041/Guin_Saga

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Полека стигам до 100 епизода на One piece, е сега е повозбудливо. Бај д веј, докторка Куреха, still hotter than Twilight Bella. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom