Мангата ја иам прочитано цела многу поинтересна од филмот ми беше иначе ако си го гледал еве нешто поновоAh gledano mi e toa . I mangata ja citav edno vreme koga izleguvase na hrvatski.
Нов Наруто филм. Секоја година во јуни/јули има нов Наруто филм.Што бе нова сезона од Naruto ке искочи???
Steins;Gate е прилично јако аниме, дефинитвно го заслужува високиот скор на MAL. Гледај натака, со секоја епизода се поинтересно ќе биде, дефинитвно нема да се разочараш. Едно од пооригиналните аниме серии од последните неколку години.Го има некој гледано чудово Steins;Gate ? Изгледав првата епизода и апсолутно појма немам на шо цели анимето. Уствари нешто со time travel e ваљда.
Гледај One Piece многу многу подобро од DB и НарутоПочнав да го гледам Death Note,нешто феноменално...Вчера изгледав 11 епизоди,од сабајле уште 3 изгледав и планирам утре вечер да го завршам,па планирам да почнам да го гледам School days или така некако беше...и тоа е едно 12-13 епизоди,па после тоа ќе седнувам веќе нешто големо да гледам...Dragon Ball или Naruto
Доснимано и со многу епизоди: Bleachможе ли да ми кажете некое добро anime, нешто во стилот на наруто по можност да биде доснимано и со многу епизоди
Kenshin.може ли да ми кажете некое добро anime, нешто во стилот на наруто по можност да биде доснимано и со многу епизоди
блич колку што разбрав е прекинато, уште има манга а анимето е прекинато веќе 3 месеци и фазлаДоснимано и со многу епизоди: Bleach
Најголем фан сум на Bleach и тој не е завршен, туку е блокиран. Мангата сеуште си трај и кизнај кај е , ама анимето е блокирано во јапонија. Валда можи ќе се префрла во друга телевизија или нешто слично:Доснимано и со многу епизоди: Bleach
Bleach has been cancelled temporary. It is unknown when Bleach Episode 367 English Subbed will air, due to cancellation of the Bleach anime tv series in Japan.