коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.170
- Поени од реакции
- 13.780
Го гледаме, 25 год вишегледајте one piece, нема подобар anime од тој
Го гледаме, 25 год вишегледајте one piece, нема подобар anime од тој
Lol, сите (не сите но скоро сите) го мразат бидејќи има многу епизоди. Само да го погледаат малце барем 25 епизоди ќе видат дека е интересенГо гледаме, 25 год више
Како да го завршат?One piece почнаа да тупат многу последниот арк можеше да го го завршат пред 2 години.
Вано аркот можеше да се скрати безврска гледавме глупости 2 години.Како да го завршат?
Мене интересен ми е.Вано аркот можеше да се скрати безврска гледавме глупости 2 години.
Очигледно не си во тек со мангата, мора да одолговлекуваат оти во спротива за брзо анимот ќе ја стигне и ќе нема материјал за адаптацијаOne piece почнаа да тупат многу последниот арк можеше да го го завршат пред 2 години.
Главното дејство да али другото е вртење у круг и филер како што нагласи Ашбуртон заради мангата е да не престигне анимето.Мене интересен ми е.
Има и други опции нека стват на пауза како дргонбол што напрви.Очигледно не си во тек со мангата, мора да одолговлекуваат оти во спротива за брзо анимот ќе ја стигне и ќе нема материјал за адаптација
Солидно, јас 2014 го почнав и веќе 4 години си го чекам неделно, но да бидам искрен претупено, за малце да мрдни плотот требаат мин 15 епизоди, ама it is what it is.Го гледаме, 25 год више
Пред некој ден го стаив во листа, супер!!!Ѕирнете го Cyberpunk: Edgerunners од нетфликс, пријатно изненаден сум од него, 10 епизоди е и ги бинџнав на едно седење, кратко и слатко, убо стори со преубав сетинг.