zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
"Кад порастем бичу Galaxy Nexus"Ice Cream Sandwich сега достапен и за iPhone
"Кад порастем бичу Galaxy Nexus"Ice Cream Sandwich сега достапен и за iPhone
Добра реклама. "I can't never get a Samsung, I'm creative !!"...........многу јако.Чек дис аут
My God. We're through the looking glass here, people. I'm a Windows fan now.
Запамти, се е до вкус, некој друг истово го збори за WP7 и Android. На кого што му лежи и за што има мерак. А ти купи ли WP7 телефонче или уште збориш од импресии од You tube??Why I don't want an iPhone any more
Препорачано е да се прочита цело.
Конечно некој да го кажи истот што го мислам и јас.
П.С
На крај вика
За жал сега за сега сеуште немам, чекам овај глупиот вип да ми истече договоров. НО ај уште едно прашање ако некој знаеЗапамти, се е до вкус, некој друг истово го збори за WP7 и Android. На кого што му лежи и за што има мерак. А ти купи ли WP7 телефонче или уште збориш од импресии од You tube??
Не е лошо Htc-то убаво телефонче, а си размислувал ли за Samsung Focus, исто добро телефонче само со помал екран, вреди да се види. Сега за сега само за Американски пазар. Овие ВИП ке ги изначекаш, не ми текнува еднаш барав еден телефон кај нив, мислам некој Sony беше, ми рекоа за месец дена ке го имаат. Поминаа 2 месеци и уште го немаа со одговор дека (пак) за месец дена ке го донесат. Така да, со среќа, ако не по приватниве мобилари ѕирни.За жал сега за сега сеуште немам, чекам овај глупиот вип да ми истече договоров. НО ај уште едно прашање ако некој знае
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3940
ГЛедам во вип Хрватска го имаат титан, дали ги носат истите телефони и во мк или не?
Чекам уште еден месец максимум па ако не стигне ќе порачувам од на ибејНе е лошо Htc-то убаво телефонче, а си размислувал ли за Samsung Focus, исто добро телефонче само со помал екран, вреди да се види. Сега за сега само за Американски пазар. Овие ВИП ке ги изначекаш, не ми текнува еднаш барав еден телефон кај нив, мислам некој Sony беше, ми рекоа за месец дена ке го имаат. Поминаа 2 месеци и уште го немаа со одговор дека (пак) за месец дена ке го донесат. Така да, со среќа, ако не по приватниве мобилари ѕирни.
Уууу машала, ладно оружје, само уште тастатурата фалела. И пази од ибеј да не закачиш некоја копија, кинезиве веке свашта прават. Значи забега по WP7 a?? Мој добар другар има LG и го фали ама и со Mango имал некои ограничувања, ама пак следат апдејти во 2012.Чекам уште еден месец максимум па ако не стигне ќе порачувам од на ибеј
Ми се допаѓа Dell Venue Pro баш онака машки телефон.
Огромен е телефонот, ама многу убаво направен е. Изработен квалитетно максимално. Иначе има некој ограничувања, ама тие се минимални а и не ми текнува сега кој се тие. Се што ми е потребно мене има , a и повеќе од тоа.Уууу машала, ладно оружје, само уште тастатурата фалела. И пази од ибеј да не закачиш некоја копија, кинезиве веке свашта прават. Значи забега по WP7 a?? Мој добар другар има LG и го фали ама и со Mango имал некои ограничувања, ама пак следат апдејти во 2012.