- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
од што ме мрзеше да ја средувам песната во албумм, и во категорија и што ли не
но кога ги редам песните ми се барем средени

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од што ме мрзеше да ја средувам песната во албумм, и во категорија и што ли не
но кога ги редам песните ми се барем средени
Even the magazine is twice the price![]()
На времето и Принц го прашував дали има асална десктоп страна за Андроид апликации (налик на apptrack), он ми даде линк од тема од форум, таму ги аплоадирале.
Телефоните ги рутираме затоа што можеме, не затоа што ни треба.П.с. Смешно ми е како за подобра батерија ги рутирате телефоните...отсекогаш ми било смешно кога некој ќе го каже тоа. Само што не верувам дека ќе го сфатиш правилниот аспект на тоа зашто е смешно.![]()
Џои секогаш споделувал хумор и сатира, успева да не насмее. Утре ќе купи Iphone па ќе "кака" не само на андроидот туку и по својот "beloved" Прдни-WinMo 7 телефон.Требало на време да си го избришеш коментаров, или да го изменише. Не знам дали си се прочитал што си напишал.
![]()
lol, немам ништо против Џои, ама истреска зелени ептен. Секој со својот ќеиф.Џои секогаш споделувал хумор и сатира, успева да не насмее. Утре ќе купи Iphone па ќе "кака" не само на андроидот туку и по својот "beloved" Прдни-WinMo 7 телефон.![]()
Исто и јас ама ептен ми е интересен кога ќе запне нешто околу андроидот. Само маана да се најдело.lol, немам ништо против Џои, ама истреска зелени ептен. Секој со својот ќеиф.
Сигурно Chuck Norris ти го далИ iPhone 4 и iPhone 4S имаат Gorilla Glass, мене лично сто пати ми има паднато и тоа на плочки и апсолутно ништо не му е.![]()