Ај да ја размрдам малце темава:
Имам iPhone 4S, татко ми зема Samsung Galaxy S3, па си реков ај да видам шо телефон е, сегде го фалат.
Го користев 3 дена. Како издржав да не го удрам од земја, стварно не знам. Телефонот безброј пати се укочи, морав да правам force close, или па ништо не се појавува и така здрвен екранот не се мрда. Морав да ја вадам батеријата. Јес да последново еднаш се деси, али ајфончето не ни лагува
Навистина сакав да го сменам iPhone-то, затоа што ми се допаѓа ЗАМИСЛАТА за оперативен систем на Андроид. Но не и функционалноста.
Врв на сето ова, другарите ме тешат: АЈДЕ БРАТ, АНДРОИД Е, МОРА МАЛЦЕ ДА КОЧИ.
Како бе мора да кочи ебате телефонот, за кој кур 4 јадра има?
Ебате Андрошитот ебате.
Јес да татко ми си направи update на телефонот, го изгубив џеилбрејкот, али гајле ми е, си стаив од дречливо шарениот iOS7 и баш ме брига. Бар знам дека коа ќе отворам слики и ќе сакам да зумирам, нема да сумјам дека телефонот кога тогаш ќе се заебе па да треба да ја вадам батеријата.
Уствари чекај, ајфонот не се здрвува, така да не за џабе е дизајниран да не се вади батеријата.
Пред некое време ме фати некоја сафра од ајфонов и сакав да го мењам, али уствари сфатив дека идам од коњ на магере (ајфон - андроид), па си се вратив на коњот. И најубаво ми е. Apple fan boy or not, ам тое.