Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не вредат и 2 модела, се мислев едно време и јас екран изглед све, али батеријата и релоад на апликациите со 3 гига рам неможе, земи си ипхоне 6ка за тие пари и фурај си.

Ако веќе одлучеш имаш за 420-450 скоро нови с6ки, ни денар повеќе.
Pa iPhone 6ka imam ama sakam malce android deka mi zdosadi ios so site jailbreak gluposti tapa mi e stanat a pa stock e užas.

Pa iPhone 6ka imam ama sakam malce android deka mi zdosadi ios so site jailbreak gluposti tapa mi e stanat a pa stock e užas.
Земи си и пробај, за некој месец ќе имаш и ноте 5 и с6 едге плус.

Ако не ти е проблем големината земи нехус 6.

Имам проблем со таблет, нов е, слот за сд картичка си има, ја чита картичката и ми дозволува да ги префрлам апликациите, но кога ќе пробам да ги отворам апликациите или доколку го рестартирам таблетот не ги препознава т.е дава како да се избришани. Не го прави само со одредена апликација туку со сите... што може да е проблемот? Форматирана е картичката, ја форматирав и на таблетот повторно мислев да не прави проблем нешто што имало претходно но повторно е исто...

Имам проблем со таблет, нов е, слот за сд картичка си има, ја чита картичката и ми дозволува да ги префрлам апликациите, но кога ќе пробам да ги отворам апликациите или доколку го рестартирам таблетот не ги препознава т.е дава како да се избришани. Не го прави само со одредена апликација туку со сите... што може да е проблемот? Форматирана е картичката, ја форматирав и на таблетот повторно мислев да не прави проблем нешто што имало претходно но повторно е исто...
Па пробај со друга/нова.

имам проблем со вифи на идол 2 мини с.Значи уклучено ми е вифито и пишува Поврзување или Добивање адреси а нејќе да се поврзе само така стое

Iphoneapp.work мојот веб-сајт е во потрага за бесплатни апликации за iPhone, така што секој може да го симнете и инсталирате без потреба за складирање на апликации.

Имам проблем со таблет Nextbook tablet NX008HD8G исталирав гпс мапа а не знам каде се укључува гпс локацијата. Дали овој модел има ГПС?

Имам проблем со таблет Nextbook tablet NX008HD8G исталирав гпс мапа а не знам каде се укључува гпс локацијата. Дали овој модел има ГПС?
според спецификациите што ги најдов нема ГПС тој модел. ако во подесувањата за location нема опција за уклучување на ГПС тогаш нема ГПС во уредот.

според спецификациите што ги најдов нема ГПС тој модел. ако во подесувањата за location нема опција за уклучување на ГПС тогаш нема ГПС во уредот.
Вo лoкaцијa oвa гo пишувa. Претпoстaвувaм мoрa дa кoристaм нет зa дa прaтaм гпс мaпauploadfromtaptalk1439371072216.jpg

Imam problem so ZTE L 3 apex koga go punam posle nekoe vreme mi pokazuva na ekranot predupreduvanje odstranete ja baterijata poradi pregrevanje, do sto e problemot i dali ima resenie?

Јас ги симнав најновите топ апк од замунда. Еве ви го фолдерот кој сака нека преземе torent file 1.77 gb

Top Paid Android Apps, Games & Themes Pack - July 2015

http://www.speedyshare.com/HDnhA/Top-Paid-Android-Apps-Games-Themes-Pack-July-2015.7z
Ја нема овде фудбал менаџер, а ја за таа барам :D
Од гугл не знам шо е сигурно и шо не, затоа пример барам некој да ми даде некоја проверена страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom