Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Од вчера имам проблеми со таблетот околу Play Store.
Значи конектиран ми е на WiFi дома се океј и уклучувам Play Store се океј , кога треба да притиснам за да симнам некаква апликација , игра ( било што ) ми покажува дека Play Store мора веднаш да се исклучи САМ. Што е проблемов ??? Вируси ли се ? ? ?

Од вчера имам проблеми со таблетот околу Play Store.
Значи конектиран ми е на WiFi дома се океј и уклучувам Play Store се океј , кога треба да притиснам за да симнам некаква апликација , игра ( било што ) ми покажува дека Play Store мора веднаш да се исклучи САМ. Што е проблемов ??? Вируси ли се ? ? ?
Влези во Апликации и најди го Play store, исчисти му Cache. Можеш и Clear data. После удри му еден ристарт на таблетот. Така ќе се среди.

Здраво. Користам самсунг галакси с5 и со апдејт 5.0 малце телефонов почна да кочи. дали на некој му се случило ?

Имам HTC Desire 200 , сакам да го рутнам , е сега пробав преку програмава SRS One Click Root , од кога ќе ги направам сите чекори ми пишува на крај Rooting Complete , на телефонот ми се смени само позадината а се друго е исто , имам на телефонот инсталирано SuperSU , кога ќе го отворам ми пишува : There is no SU binary installed,and superSU cannot install it.This is a problem !
Некое решение ?

Имам huawei g620s и во плејлистата кај што ги отворам песните кај скоро секоја песна лево кај што нормално треба да има само слика од ЦД има слики од bluetooth кој неможам никако да ти тргнам. Некој да помогне?

Нон стоп излегуваат нови статии од типот еве кои апликации се штетни за вашата батерија. Гледам апликации од типот на clean master биле штетни за телефонот, да ја бришам или да си ја остаам? :D

Нон стоп излегуваат нови статии од типот еве кои апликации се штетни за вашата батерија. Гледам апликации од типот на clean master биле штетни за телефонот, да ја бришам или да си ја остаам? :D
Не ти треба

Na viber po apdejtot ne mi gi pokazuva kontaktite, kaj site e ovoj problem?
A koga se vratam na postara verzija pak samo nekolku kontakti mi pokazuva.

Na viber po apdejtot ne mi gi pokazuva kontaktite, kaj site e ovoj problem?
A koga se vratam na postara verzija pak samo nekolku kontakti mi pokazuva.
И кај мене правеше така. Избриши го и, ако имаш остатоци како фолдери избриши ги и нив. После инсталирај како првпат да е.

И кај мене правеше така. Избриши го и, ако имаш остатоци како фолдери избриши ги и нив. После инсталирај како првпат да е.
Го избришав и се среди али по една недела пак ги снема контактите

Како да ги исклучам апликациите од позадинско работење за да не ми земаат кредит кога користам мобилен интернет-имам уклучено бесплатен фејсбук

Како да ги исклучам апликациите од позадинско работење за да не ми земаат кредит кога користам мобилен интернет-имам уклучено бесплатен фејсбук
Исклучи го интернетот. И така не ти треба 24/7. Друг начин нема.

Со auto sync исклучено си пробал?

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Здраво,
Имам чуден проблем so Viber на едниот телефон (LG L4 II - koj raboti na Android 4.1.2).
Koga telefonot mi e zaklucen (izgasen ekranot ) Viberot ne zvoni. Jas moze da zvonam, a ako go zaklucam telefonot - ne mi zvoni, i koga ke go uklucam pokazuva propusteni povici.
Probav so reinstaliranje na Viber, deaktiviranje i aktivacija povtorno na akauntot, i na kraj so factory reset, no ne se popravi.
Mi stoi nekako kako da Viberot se gasi posle odreden vremenski period (Ili odi vo nekoj idle mode).
Probav so Tango i Skype isto taka, i istiot problem e.
Ve molam za pomos.
Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom