Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Фала, супер работи антивирусот. А некое програмче што ќе ги инсталира апликациите и игрите на мемориската картичка? 8 гига ми е па греота е да стои неискористен толкав простор

повели пријателе се на едно место а можеби и најдоброто програмче воопшто и е многу лесно и едноставно за користење...тоа што можеш префрлај на картица од овде
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.lepeng.superboxss&feature=search_result

дечки, не најдов тема за таблети, па ај тука да прашам ( пошто е андроид нели )

во план сум да земам евтино таблетче ( имам iPad, ама потребно ми е нешто помало, и секако поевтино ) од оние кинеските што се ePad/aPad, по 70-80евра ..

е сега, видов дека имаат андроид 2.2 ( froyo мислам ) па ме интересира дали може да се надоградат? видов по нет нешто custom rom'ови за истите, па незнам колку би било успешно со тоа да се подобри нешто од нешто? таблетот што планирам да го земам е од новите изданија ( 2012 год ) па е за "нијанса" подобар од претходните ( 2009/10 ) .. ( ме интересира ШТО + би добила со некој од подоле споменатите rom'ови .. )

конкретно, гледав Honeycomb; UberoidHYBRiD 1.3.0 v5 (ова ми го дава заедно со Honeycomb т.е Universal Hybrid HoneyCombMOD Uberoid ), или Modroid v11 LITE верзија .. според вас, која е најдобра за 7" таблет?

и да, таблетот е WM8650 aka M009s и уште милион различни имиња :)

секоја помош е (y) од вас по искусните :P

Кога ќе може да се прави апдејт на Андроид 4.0 на Сони Ериксон телефони ?

..
и да, таблетот е WM8650 aka M009s и уште милион различни имиња :)..
синот на другар ми има исти два такви, некој роднина им ги донесе од германија, едниот го продава, ако сакаш, јави ми се на приватна порака, ќе ти дадам телефон па договорете се.

синот на другар ми има исти два такви, некој роднина им ги донесе од германија, едниот го продава, ако сакаш, јави ми се на приватна порака, ќе ти дадам телефон па договорете се.

веќе ми е порачан, прашањето ми беше ДАЛИ може, и КОЈА верзија од погоре споменатите би била добра за истиот модел .. :)

Гледам на интернетов се шири информација дека телефонов Sony Ericsson Live With Walkman има достапен апдејт на 4.0.3 еве и на јутуб има гледам претставен Лајв телефон со 4.0.3 http://www.youtube.com/watch?v=eXmgM_ixYm4 е сега некој да ми објасни како се прави апдејт на телефонов ???

Гледам на интернетов се шири информација дека телефонов Sony Ericsson Live With Walkman има достапен апдејт на 4.0.3 еве и на јутуб има гледам претставен Лајв телефон со 4.0.3 http://www.youtube.com/watch?v=eXmgM_ixYm4 е сега некој да ми објасни како се прави апдејт на телефонов ???
симни го оваа и следи ги инструкциите

Ова проверено работи ? Да не го зезнам нешто телефонот ???
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:31 ---
Ај со господ напред сега ќе почнам..

Да, eве ја го aпдејтирав мојов Xperia Arc на андроид 4.0.4. супер е ;)

Ми кажува работите во меморијата ќе се избришат.. и сега ќе ги префрлам на мемориска... А податоците од мемориската се бришат или не ??? Ај ќе ти пишам ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom