- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
ок фала ти многуќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.
Nokia C6 - Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала
Viber, Tango?да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?Viber, Tango?
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?
Ги имаш ли на рој твојот маркетот за апликации? Ако не, Скајпод кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?