Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?

Како и дали воопшто може да се направи апдејт овде на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman?
ќе има уште 2-3 недели официјален update ice cream sandiwch од sony... ке можеш да го апдејтираш преку -PC Companion.

од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала

од кај да ја симнам Talking Tom Cat 2 за Nokia C6 (има андроид) , ја имам у телефонот една store.ovi ама некако глупа ми е таа продавница, тие што ги дава бесплатно се некако ми се ептен глупи апликациите/игрите ве молам некоја добра продавница со бесплатни добри апликации и игри, фала
Nokia C6 - Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
1. во грешна тема поставуваш прашање
2. воедно Ови мислам дека е и единственаат „продавница“ за нокиите/симбианите ;) (барај по форуми, блогој со симбиан апликации)

da prasam imam xperia x10 mini mu napraviv factory data reset i sega koga proubvam da go konektiram na wi fi mi veli page not found a rpethodno otvorase pisuva deka e konektiran a nema internet dali treba da spusam nekoj podesuvanja i od kade?

Има опција на samsung galaxy ace s5830 да се изгаси автоматското заклучување на телефонот ?

да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала

да прашам, дали може пример јас од Македонија со некоја програма пример (МСН) некој другар или братучед или нема врска што е во друга држава со истата програма, и да се гледаме преку интернет со телефоните, без да се троши кредит, пример ко што имаат и мојот и неговиот телефон камери од двете страни, Фала
Viber, Tango?

Скајп за видео повици најдобар.

од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?

Android Market или по ново Google Play.

од кај да ги симнам ? УСБ немам за преку компјутер само ако може од телефонот да си ги симнам ?

немаш вифи дома или? Влези преку маркетот т.е гоогле плеј и спуштиси ги.

Ги имаш ли на рој твојот маркетот за апликации? Ако не, Скајп :)

Izvinete se ubiv od baranje ama ne najdov pa resiv da prasam...imam xperia x8 i probuvam da se logiram na android market i mi se pojavuva: can't establish a reliable data connection to the server. Procitav nekade da resetiram telefon a so toa i da se izbrise se, a taka ne sakam. Pa da dade nekoj iskustvo kako moze da go resam problemot, zosto ne moze da simnuvam aplikacii od android market???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom