Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Ок фала, него уште ова да те прашам неможам да сурфам преку 3г, наместено ми е све тоа пробав уште еднаш мануелно да го направам, да не знаеш што треба да се намести или да идам у оне да го опраат.
Ако ги имаш примено сетинзите за интернет не би требало да имаш никаков проблем само треба да ја одбереш пцијата за 3г во телефонот :)
Ако не можеш да се снајдеш на сајтот на ОНЕ, однеси го во салон и ке ти ги направат потребните нагодувања :)

G

garthok

Гостин
Ако ги имаш примено сетинзите за интернет не би требало да имаш никаков проблем само треба да ја одбереш пцијата за 3г во телефонот :)
Ако не можеш да се снајдеш на сајтот на ОНЕ, однеси го во салон и ке ти ги направат потребните нагодувања :)
Средив, требало дата конекшн да се штиклира.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Луѓе,имам Галакси С и поќето игри ми сецкаат...што е проблемот ? Не ми е преоптоварен рамот па до толку да сецкаат...

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Go upgraduvav alcatelov moj ot 995 na ics 4.04 ama ic ne mi se svigja, postoi li moznost da se vratam na gingerbread? udriv factory reset ama pak si se vrakja na ics!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Може некој да ми каже како да напраам screenshot na Samsung Galaxy Chat (GT-B5330) ?
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 03:57 ---
Е зошто толку да му е ? Арен е...ме нервира тоа што сецкаат на секое...да не треба нешто,апдејти,апгрејд ова она ...
Кои игри ти сецкаат? Еве пример Temple Run, многумина се жалат дека им сецка на S3, што проблемот го доведува до самата игра, не до телефонот. Овие поновите што се "GoTY" од EA, Gameloft не верувам да ти ги „вози“ најдобро.

Прашањето, кои игри ти сецкаат? :)

Додека за апдејти things, пробај со ослободување на повеќе РАМ меморија т.е. затварање на апликации кои веќе се пуштени.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
За кецот не знам али пред некој ден кога излезе двојката, пред да ја симнам, погледнав во ревјуа и некои се жалеа дека им сецкала, со С3. Тое. :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ајдеее, Temple Run, не е нешто претерано графикава. На Галакси Нексус ја играм новата (двојка) веќе три дена по саат-два дневно. Ниеднаш не ми сецнала, камо ли на Ѕ3. Ако има некоја заебанција со чипсетот на Самсунг, ама чисто се сомневам.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 11:04 ---
Е зошто толку да му е ? Арен е...ме нервира тоа што сецкаат на секое...да не треба нешто,апдејти,апгрејд ова она ...
Кои игри ти сецкаат? Некои графички позахтевни?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Temple Run 2 ми се сецка и Subway Surfers по малце....

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
каков телефон имаш ?
Samsung Galaxy S...

SD картичка немам ставено уште...да не е до тоа ? Или да не треба да го апдејтирам рамот нешто или андроидот...не се разбирам од тие работи ми е страв да чепкам...

Член од
21 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
19
Samsung Galaxy S...

SD картичка немам ставено уште...да не е до тоа ? Или да не треба да го апдејтирам рамот нешто или андроидот...не се разбирам од тие работи ми е страв да чепкам...
види колку имаш рам меморија,ако имаш малце иди у таск менаџер и иди клеар рам мемори и пробај после да ги упалиш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
види колку имаш рам меморија,ако имаш малце иди у таск менаџер и иди клеар рам мемори и пробај после да ги упалиш :)
255MB / 320MB
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 15:29 ---
Internal phone storage 344MB / 1.8 GB

Kajgana Shop

На врв Bottom