Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го бе Андреев, или дечко му...SOAD_f...се гледа по аватарот дека еemi mu napraivte edna mnoooogu golema usluga...uste poveke narod da mu se javuva i zatoa so bas si e zafaten i nema nogu vreme po msn ili po hi5...zatva ti vikam ke pocekas malce
Да разбирам да водиш стил на маникен ама да водис стил како клосар кој мисли дека е манекен е тоа незнамНие можеме да пишуваме се и сешто овде ама Коста врти многу јаки ПИ.КИ па сега ние и да му се смееме и да не се смееме е џабе,секој нека си го тера својот стил а ние сме овде за мајтап...
Па греота е човеков !!! Па сто има јас да го залам има кој да го зали :helou:Неможев да се воздржам да не ја постирам сликава
И дали само мене ми изгледа како да е тазе „малтретиран“?
Да разбирам да водиш стил на маникен ама да водис стил како клосар кој мисли дека е манекен е тоа незнам
Па греота е човеков !!! Па сто има јас да го залам има кој да го зали :helou:
Ti se registrira za da go omalovazuvas Kosta ili da go branis Andreev?Znam deka tie se skarani i znam kolku vredi Kosta a ne znam kolku vredi Andreev so vrekata cement na pokrivot ili po Strumicki kazano skrnavite patki i crnoto pod noktite...:baeh: :kesa: