Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Смех смех, ного ви е лош хуморо
Ова ќе му биде влезна реченица:)

абе, ставив нешто од бруклин што е поново. ќе се чујам деновиве со гуру А. за да го прашам кога ќе има следен фешн догаџај. не се секирајте, не сте на цедило!

Неможев да се воздржам да не ја постирам сликава
И дали само мене ми изгледа како да е тазе „малтретиран“?

Attachments

• striptiz.JPG
    striptiz.JPG
    22,1 KB · Прегледи: 106
emi mu napraivte edna mnoooogu golema usluga...uste poveke narod da mu se javuva i zatoa so bas si e zafaten i nema nogu vreme po msn ili po hi5...zatva ti vikam ke pocekas malce
Еве го бе Андреев, или дечко му...SOAD_f...се гледа по аватарот дека е:vozbud:
29042446kz1.jpg

Ехеее браќа ... да ѕирните само како типчево (моделот на Андреев), игра у кафичите низ Струмица... се` ке ви стане јасно ...

А богами .... Нејќам да ги глеам... :D :kesa:

Ние можеме да пишуваме се и сешто овде ама Коста врти многу јаки ПИ.КИ па сега ние и да му се смееме и да не се смееме е џабе,секој нека си го тера својот стил а ние сме овде за мајтап...
Да разбирам да водиш стил на маникен ама да водис стил како клосар кој мисли дека е манекен е тоа незнам :toe:

Неможев да се воздржам да не ја постирам сликава
И дали само мене ми изгледа како да е тазе „малтретиран“?
Па греота е човеков !!! Па сто има јас да го залам има кој да го зали :helou:

Ова е сликано во појасот Газа.

AAAAAAAAAAAAAA.JPG

FIRE IN THE HOLE!!! И LG клима на ќошот...

Кој газ овој го исрал...

Во Бугарија е сликано најверојатно.. Рунирани куќи + клими = PRIORITY FAIL.

Трн сакаш да кажеш дека е ова дело на цениот ни Андреев? Бог да чува кај му отишла инспирацијата...

Да разбирам да водиш стил на маникен ама да водис стил како клосар кој мисли дека е манекен е тоа незнам :toe:

Па греота е човеков !!! Па сто има јас да го залам има кој да го зали :helou:

Ti se registrira za da go omalovazuvas Kosta ili da go branis Andreev?Znam deka tie se skarani i znam kolku vredi Kosta a ne znam kolku vredi Andreev so vrekata cement na pokrivot ili po Strumicki kazano skrnavite patki i crnoto pod noktite...:baeh: :kesa:

Ti se registrira za da go omalovazuvas Kosta ili da go branis Andreev?Znam deka tie se skarani i znam kolku vredi Kosta a ne znam kolku vredi Andreev so vrekata cement na pokrivot ili po Strumicki kazano skrnavite patki i crnoto pod noktite...:baeh: :kesa:

haaaaaaa e brat bravo za toa "znam kolku vredi Kosta a ne znam kolku vredi Andreev" jas moram nesto da te prasam NA STO MISLIS? STO VREDI? poso aj Andreev barem raboti nesto a Kosta so pravi a? prasaj gi mazite u mkd ke ti kazat ali sepak mislam deka nema so da ti kazat i sam si probal :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: dobro li gi raboti mazite :D pozzzzzz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znaete kako ide toa neli ==== ZAJAKOT NA MAGARETO MU VIKA IMAS DOLGI USI ====
kolku pederi znam so se krijat i gi napagjaat drugite samo za da na gi otkrija niv.... lelelelellele seiri ste zivi :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom