- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 2
а вие сте "манИкенките" на Андреев??
ne samo poznanicki... koi umeat da raspoznaat nesto ubavo i nesto grdo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а вие сте "манИкенките" на Андреев??
ne samo poznanicki... koi umeat da raspoznaat nesto ubavo i nesto grdo:pos2:
Овие Викториус изгледа не слушнале што е модератор (во овој случај модераторка) па се курчат на кого стигнат. Плус немаат попаметна работа освен само да го бранат нивниот "макро" во модниот свет.
Says who...ovie
victorious slusnale mnogu raboti i znaat mnogu raboti i stojat pozadi svoite principi a vakvite ko vas :kesa: koi se krijat pozadi drugite koi gi istaknuvaat "greskite na drugite" t.e im gi prepisuvaat nemaat svoi zivoti zatoa neznaat kako da ziveat i popametno da go koristat svoeto vreme
zs ne praite seiri za vas a? kako so i sam si si napisal PROFESIONALEN GOMNOJADECboooo luge najdete si nekoja zanimacija zaradi takvite ko vas ovaa drzava nemoze da odi napred!!!
Says who...
Ако нас не сметаш за будали, што пак ти се спушташ на наше ниво?
interesno mi e kako za promena i sepak si gi branam moite luge![]()
kako prvo nemate pravo da gi zamarate lugevo poglednete se samite sebe ako ste sovrseni ok nema problem ali sovrsenstvo ne postoi taka da nemate nikakvo pravo da gi remetite lugevo!!!
Dark King
Професионален Гомнојадач ---- bravo za toa eve barem eden degen e iskren vo nesto :baeh:
Добро доста беше карање , ова си е форум на кој може да се дискутира за се и сешто.. како да ви опишам Victorious тоа ви е нешто шо се вика Демократија. Погледајте малце ТВ па да видете како го реметат Буш на CNN а не овде вие сте напрајле од мрава крава.
Кој рече дека сум совршен? Не сум. Али заради тоа не сум ставил МОИ слики на ИНТЕРНЕТ сите да ми ги гледаат и да ме реметат. Мора да сватиш дека секој е одговорен сам за себе.
П.С. Ај не ми го коментирај тоа Гомнојадач кога не разбираш зашто е така.
П.П.С. Не вреѓај зашто ништо лошо не сум ти кажал на тебе и на твоето алтер-его.
П.П.П.С. Пишувај кирилица!!!
odgovor za P.S. - aj ne ti go komentiram toa GOMNOJADAC veke izvini
odgovor na P.P.S. - jas ne te vregjam tebe sea kazi mi dali andreev ili nekoj od negovite bliski te vregjal tebe pa so jades kak za nego?
odgovot na P.P.P.S. - kirilica pisuvaat tie so ja sakaat jas ne ja sakam i nemam potreba da pisuvam plus nemam takov font na pc![]()