Андреа Лекиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
andrea_01.jpg

andrea_03.jpg

andrea_04.jpg

andrea_05.jpg
кул џемперче. :love:

Сега видов синко, прости!
девојкава е Бетовен и Моцарт за ракомет, у едно! Будимир, Кастратовиќ, Лекиќ. Не ми вадите сеа статистики ок ама како што имам уживано гледајќи ги овие три... :cuc:

Од голмаскиот состав кој досега сме го имале Ина Суслина и Дину која бранеше за нас во 2002 година. Ѕид човече на гол, голманишта.

И толку од тимот на сите времиња. Будимир јок у тој тим, ќе ги навредиш другите :D

И темава е за Лекиќ. Лекиќ, Суслина и останатите може денес да се прекрстиме наместо Вардар. Што да збориш за девојкава, од техника, шут, брзина, одбрана што и да кажеш ќе згрешиш. Ѕвер алал и вера.

Последно уредено од модератор:
Ја заборавивте една и единствена Анжела Платон , наследничка и е Цвијиќ од Будуќност.

^ А где је Нацева Гордана?

Три скали подоле од Дину и Суслина. Али воглавном добар голман, наш голман, одлични заслуги, одличен капитен и мотиватор. Со Маслова беа како црно и бело, кога на едната не е и идеше, на другата мораше да и тргне. Ќе ги паметам само како пакет и како добри голмани.

Ја заборавивте една и единствена Анжела Платон , наследничка и е Цвијиќ од Будуќност.

Анџела беше одлична во одбрана. У напад беше ужасно лоша. Велкова беше подбра во напад, али сепак просечни пикери да бидеме реални. Ѓокич иако далеку пониска од нив е многу борбена во одбрана и искусна. За разлика од Кликовац која трга во одбрана за да те убие и да ти измести колк, Ѓокич мудро ја зграбува да не мрдне, макар и 200кг имала. Плус е ситна, снаодлива во напад, брза уште малку попрецизна да беше ќе ја ставев во дрим тим :)
Тоа е мудроста на добар одбранбен играч, да фаулира без пенал и две минути. Иначе лесно е да го запреш некој, тупаницата во глава и кома на паркет ала Кликовац :D

И така Лекиќ најдобра :D

Пратам женски ракомет особено Вардарките, значи доминација, летово се оформија веќе влегоја во Ф4, први на табела, бравос (Ако е точна информацијата за оформување од страна на АЛФАТВ), но од друга страна и секоја чест за Русинот кој го финансира сево ова, бравос и за теб! Лекиќ и Хмирова ми се омилени :) А една информација дека гледам сите знаете по нешто за Андреа, зошто мајка и не и дозволила да игра фудбал? :sleep:

Пратам женски ракомет особено Вардарките, значи доминација, летово се оформија веќе влегоја во Ф4, први на табела, бравос (Ако е точна информацијата за оформување од страна на АЛФАТВ), но од друга страна и секоја чест за Русинот кој го финансира сево ова, бравос и за теб! Лекиќ и Хмирова ми се омилени :) А една информација дека гледам сите знаете по нешто за Андреа, зошто мајка и не и дозволила да игра фудбал? :sleep:
Оти Меси и Роналдо ќе плачеа :)

Нели е малу огромна за да биде фудбалерка? Или оддамна немам гледано фудбал јас па ги замислувам како ситни и слаби по физички изглед фудбалерите/:icon_mrgr:

Нели е малу огромна за да биде фудбалерка? Или оддамна немам гледано фудбал јас па ги замислувам како ситни и слаби по физички изглед фудбалерите/:icon_mrgr:
Одамна не си гледала иначе сеа има прави животињи у фудбалов.

Ама не ја терајте темава у крив правец, ќе дели казнени Џену :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom