Џ
Џонтра Волта
Гостин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.youtube.com/watch?v=3tjTifobM2c
Сите возови го знаат својот пат Андреа, на кој од нив сме ти и јас?Од неповторливиот Марјан Стојановски
Сега видов синко, прости!
девојкава е Бетовен и Моцарт за ракомет, у едно! Будимир, Кастратовиќ, Лекиќ. Не ми вадите сеа статистики ок ама како што имам уживано гледајќи ги овие три...![]()
^ А где је Нацева Гордана?
Ја заборавивте една и единствена Анжела Платон , наследничка и е Цвијиќ од Будуќност.
Види ги бе срцки тие
Оти Меси и Роналдо ќе плачеаПратам женски ракомет особено Вардарките, значи доминација, летово се оформија веќе влегоја во Ф4, први на табела, бравос (Ако е точна информацијата за оформување од страна на АЛФАТВ), но од друга страна и секоја чест за Русинот кој го финансира сево ова, бравос и за теб! Лекиќ и Хмирова ми се омилениА една информација дека гледам сите знаете по нешто за Андреа, зошто мајка и не и дозволила да игра фудбал?
![]()
Одамна не си гледала иначе сеа има прави животињи у фудбалов.Нели е малу огромна за да биде фудбалерка? Или оддамна немам гледано фудбал јас па ги замислувам како ситни и слаби по физички изглед фудбалерите/![]()