Андреа Кликовац во избор за најдобар млад играч во ЛШ (се бара гласачко тело :))

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.501
Локација
Пустец
http://www.eurohandball.com/article/18989

Ракометарката на ЖРК Вардар СЦБТ, Андреа Кликовац е меѓу десетте ракометарки кандидатки за добивање на ова признание кое секоја година го доделува EHF.

За гласање за Андреа, пратете меил со нејзино име и презиме на адресата ehfcl@bet-at-home.com Гласањето трае до 25 април.

Бла бла бла бла бла бла, да скратиме, ајмо дечки праќајте меилови, да покажеме дека сме мастери на интернетов кога се работи за гласање, анкети, тролање, да ја мотивираме плус Андреа да продолжи со игрите и да не го земе признаниево Жервињо од Савехоф :icon_mrgr:

KLIKOVAC_2014410201155.jpg

п.с. Кој не гласа е геј.

Ајде спам нацио, и овој пат да не разочараме :)

Касниш, гласано од два меила уш прошла недела :D

All participants will receive a €5 voucher from bet-at-home.com and will also be automatically entered into the prize draw for a chance to win a VIP package for the MVM EHF FINAL4.
Само нејзиното име и презиме треба да стои во мејлот?

All participants will receive a €5 voucher from bet-at-home.com and will also be automatically entered into the prize draw for a chance to win a VIP package for the MVM EHF FINAL4.
Само нејзиното име и презиме треба да стои во мејлот?
Да, во subject пиши Andrea Klikovac па и на меилот пиши уште еднаш Andrea Klikovac да не измислат после дека требало и во меилот :D

Гласав само ради то шо ми е уба на фаца:ROFLMAO:

Тие што се по и̶н̶т̶е̶р̶н̶е̶т̶ ̶м̶а̶р̶к̶е̶т̶и̶н̶г̶о̶т̶ спамот сигурно имаат начин да пратат иста порака од различни (спремни 10к+) меилови
Плус има многу страни/алатки за привремени меилови, па може и од таму да се пратат повеќе
https://www.guerrillamail.com/

Вака „ферската“ ако гласаме, тешко... :D

Тие што се по и̶н̶т̶е̶р̶н̶е̶т̶ ̶м̶а̶р̶к̶е̶т̶и̶н̶г̶о̶т̶ спамот сигурно имаат начин да пратат иста порака од различни (спремни 10к+) меилови
Плус има многу страни/алатки за привремени меилови, па може и од таму да се пратат повеќе
https://www.guerrillamail.com/

Вака „ферската“ ако гласаме, тешко... :D
Од Gmail/Yahoo/Hotmail мислам дека се прифаќа, така како да видов на страната од ЕХФ :)

Гласано. (y)

Него, озбилно ќе даваат ваучер за bet-at-home?

Јас имам околу 500 активни мејлови. Помножено по 5 евра, не е лоша сумата...

:icon_lol:

Јас имам околу 500 активни мејлови. Помножено по 5 евра, не е лоша сумата...

:icon_lol:

џабе не ги ни прави на повеќе ќе ти банираат секако..а и за да ги извадиш научна фантастика..со 5е ги напраив еднаш околу 200 неможеш никако да ги извадиш и ги контактираш никаква услуга немаат.

џабе не ги ни прави на повеќе ќе ти банираат секако..а и за да ги извадиш научна фантастика..со 5е ги напраив еднаш околу 200 неможеш никако да ги извадиш и ги контактираш никаква услуга немаат.

Проблемот е што на сите тие и-мејл адреси веќе имам отворено сметки на Bet-at-home. Инаку, не е проблем да ги извадиш, ги играш контра Betfair се додека не промашиш. На Bet-at-home се наоѓаат sure bets со Betfair на големи коефициенти, најчесто на X-X.

:):)

Гласано од два мејла , We gonna rock the EUROPE !

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom