Анџелина Џоли vs. Џенифер Анистон

• Креатор на темата Креатор на темата Fryda
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
jolie-aniston.jpg

Анистон ќе и се одмаздува на Бранџелина

Актерката Џенифер Анистон планира да им ја разниша врската на Бред Пит и Анџелина Џоли за да го во врати сопственото достоинство.Џенифер наводно почнала да кова план како да му се одмазди на моќното холивудско дуо, откако Џоли откри дека љубовта со Бред Пит се распламтила уште додека актерот бил во брак.

„Таа веќе воопшто не се воздржува. Таа приватноста секогаш ја чува за себе, никогаш јавно не критикувала и покрај се што се случи. Џенифер збесна откако Анџелина јавно кажа дека се вљубила во Бред Пит уште за време на снимањето на „Mr. and Mrs. Smith“ во 2004 година. Тоа беше шлаканица за Џенифер“, изјави близок пријател на Анистон.

Анџелина Џоли v.s Џенифер Анистон.Која е подобра?Која е поубава?Која е похаризматична,која повеќе ја сакате?

Пост Скруптум:Мислам дека ваква тема нема,претходно извинување и благодарност до модераторите за нивното бришење на темава доколку веќе има или сметаат дека не е и местото на форумов!:smir:

Oваа па Џенифер не може да се помири
emoticon-0108-speechless.gif

Инаку сепак, таа повеќе ја сакам
emoticon-0100-smile.gif

Анџелина Џоли има предност, Анистон има гејски корени :baeh: :).

многу битно кој ќе победи многу

нема да можам вечерва да спијам :icon_lol:

таа што губи има право да се љути :smir:

Јас сум воздржан...лудило се двете

Инаку Џоли вози на воланот во брако со Пит,кој знае можеби утре Ангелина ќе се заљуби ви Анистон:kafe:

универзалната убавина на ангелина мома убава, неможе у никој случај да се спореди со таа на џенифер,...споредбата е во најмала рака нереална според мене...дајте бољи пар...

универзалната убавина на ангелина мома убава, неможе у никој случај да се спореди со таа на џенифер,...споредбата е во најмала рака нереална според мене...дајте бољи пар...

не сме криви ние тие самите сакаат да ги споредуваме :smir:

јас навивам за џени...
од никогаш не ми била уба анѓа...

Паа...сум се шмекал со двете...Искрено со анџелина ми беше лудило шмекот...онакви ебоповикливи погледи...А Џенифер онакви слатки погледи срамежливосимпатични...и кога би треба да одбирам...тоа ке да е првата...

Паа...сум се шмекал со двете...Искрено со анџелина ми беше лудило шмекот...онакви ебоповикливи погледи...А Џенифер онакви слатки погледи срамежливосимпатични...и кога би треба да одбирам...тоа ке да е првата...
Тебе ќе те видимо фатен за некоја Холивудска ѕвезда изгледа:pos:.
Он-топик- Нека пукне кога не можеше да го задржи па сеа ќе трча по него.

Ова е веќе смешно! :pos:
Пит нема да ја остави Џоли за Анистон, она ќе оди дома, ќе плаче и ќе удира по врати, сите повторно среќни на крајот!
Сваштарија!

Кога ќе помислам на "Оригинален Грев", без двоумење Анџелина е мојот избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom