Анџелина Џоли vs. Џенифер Анистон

• Креатор на темата Креатор на темата Fryda
  • Време на започнување Време на започнување
Да де,сега ќе и се одмаздува како не. Колку години поминаа од разводот...
Стара е веста.

Сигурна сум дека Бред Пит ќе ја консултира темава и врз основа на нашите проценки ќе донесе одлука со која да остане. :icon_lol:

Шо фактор ако дебатираме која била боља. Стар трач е ова, плус.
Ако збориме од аспект на лепота, Џоли-нормално. Анистон има козја брада, груби црти и гејски корени, погореспомнато. :)

Да де,сега ќе и се одмаздува како не. Колку години поминаа од разводот...
Стара е веста.

абе коа се работи за тип као ПИТИ, жените ке се борат до крај за таков примерок на мажјак, поготоо што он је Стрелец-Вага...не се заборава тоа така лесно:pos2:

Анџелина е измислена за Џенифер,многу е поубава.Оваа па неможе да се помири со тоа што не е со "најпосакуваниот сопруг на планетата" :) И ја не би се помирила :toe:

анџелина џоли:sekss::pusk::love2:

Сигурно овој Брет Пит е ептен јак вкревет штом толку плачи анистон по него :) :poss:

Мора да си полудел :)

Анистон е срање пиче, башка гркиња..фууујјј, роденото име и е Yannis Anastassakis.
Jennifer_Aniston_Jennifer_1171732.jpg

Џоли е најдобра, се' е најдобро на неа. :back:

angelina-jolie-picture-2.jpg

простум, не ми се веруе има еден куп убави пичиња, они ја стаиле џени...е стварно нема смисла ова...:pos2:

абе коа се работи за тип као ПИТИ, жените ке се борат до крај за таков примерок на мажјак, поготоо што он је Стрелец-Вага...не се заборава тоа така лесно:pos2:

Ти натална карта да не му правеше на Бред Пит?

Џени ми е симпатична многу. Ама поубава е Анџелина сепак:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom