Андерграунд серии

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еми ај и јас да пишам троа пост
1.Оз-ама на тв а глеав одамна едно 3-4 години на обн мислам кога не би ме мрзело да побарам торент па ке ја гледам
2.Менталист-Знам дека мош не спага тука ама јас ја така доживувам
3.It's always sunny in Philadelphia-wot ми ја препорача пред некој 2-3 недели и стварно прв пат слишна тогај за неа изгледа ја 1 сезона до сеа и можам да кажам серија у која шо хуморо секој го сфака различно за оние шо сакат Стифлер-комедии не ја препорачувам...
И кога да видеш толку е сигурно има уште некоја ама не ми текнува...

Оз ја имам на неколку цедиња али одамна не сум ги пуштил ке ги глеам коа ке имам време стварно закон серија

Колку јас и да несакам да го кажам ова забораивте на една серијка која е ундерграунд поради својата ехплицитна природа

Californication : Сериата го следи животот на еден средовечен промискуитетен писател по име Hank Moody во градот на гревот L.A. . Притоа имам мериада на проблеми со пишувањето , својата керка , жените ( кои ги има во масивни количества ) , живеењето во Лос ангелес ( оригинално ликот е нјујорчанец ) ... Сериата е исполнета со сцени кои не се за помладата публика , пре експлицитен јазик . Од друга страна дава критичен поглед врз американското општество и пропаста на американската интелегенциа во денешно време .

Да не ја даваја на HBO ?

Сега гледам една андергроунд серија и закон е се вика Birds pf Prey со суперхерои The Hunteress, The Oracle + една плавуша се борат со злото во Gotham City неколку години откако Batman ги напушти (сироти они). Доста интересна серија.

Со голема чест ти ја препорачувам Doctor Who ?! Доколку некој пред мене ти ја препорачал , јас пак би ти ја препорачал.

mile_vs_tranzicija_dvdlrob.jpg

Миле vs. Транзиција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom