Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Чарџерс - Балтимор
Хјустон - Колтс
Чикаго
- Фили
Далас - Сихокс

Полуфиналиња:
Чифс - Колтс
Пејтриотс - Балтимор

Њу Орлеанс - Сихокс
ЛА Ремс - Беарс

Финалиња:
Чифс - Пејтриотс
Њу Орлеанс - Ремс

Супербол:
Чифс 57 - 55 Ремс
Колтс не ги рачунајте, мислам дека нема да направат Атланта стајл друго полувреме, немаат доволно фајрпаур Хјустон. Навивачка прогноза од мене, иначе ако у случај нас не тепат Колтс, они ќе освојат.

Чекај моја грешка, не можат ремс да играт со чикаго, ги помешав сидовите :D поправено.

Ватсон многу непрецизен, еден пас над 5 јарда не поврза, на 4 и 1 на крајот на полувремето како го промаши Хопкинс, плус тоа башка шо беше low IQ плај али ајде... Ја чоукнува утакмицата засега.

Ватсон многу непрецизен, еден пас над 5 јарда не поврза, на 4 и 1 на крајот на полувремето како го промаши Хопкинс, плус тоа башка шо беше low IQ плај али ајде... Ја чоукнува утакмицата засега.
Ова беше ТЕРИБОЛ како што вика другарка ми Ивана од Црна Гора :) Толку лошо го изговараше тоа што никој не и веруваше кога кажуваше дека е професорка по англиски :pos:

Доминантно издание на Колтс и во напад и во одбрана. Особено доминантна офанзивната линија
Пишај сиротињу :icon_mrgr:

Ја типував на Хјустон, не за џабе бев најслаб типстер у регуларен дел[DOUBLEPOST=1546726843][/DOUBLEPOST]Иначе после утакмицата когај ги победија колтс у регуларен дел а Хилтон имаше 199 јарди и 2 ТД рече дека стадионот на Хјустон му бил како второ дома.
Џосеф корнербекот после тоа рече дека Хилтон бил само обичен кловн

Погодите кој е овој што стига на стадион

:pos:
ty.jpg

ОМГ, Сихокс и Каубојс сконцентрирани во одбрана, малку очобол, ама тоа е.. плејоф :/

Кога сме кај луѓе шо навиваат за Далас...јас немам ништо против да ги гледам у Супербол нив :)
@ElNinho де уште еднаш споредбата со Барса ако сакаш :)

Аууу Сихокс без Јаниковски во второ полувреме, лошооо

Кога сме кај луѓе шо навиваат за Далас...јас немам ништо против да ги гледам у Супербол нив :)
@ElNinho де уште еднаш споредбата со Барса ако сакаш :)

Аууу Сихокс без Јаниковски во второ полувреме, лошооо

Когај сме кај луѓе што не навиваат за Далас ја имам многу против да ги гледам било каде повише од утакмицава.

Елиот ми е второто најдовратно створење што шета по НФЛ стадионите

Тоа е тоа, Далас го осваја ова.

Неверојатно лош меч на Керол.

Очаен плејколинг кога најмногу треба.

Очај.

Далас се претерано лоша екипа не се лажете, немаат шанса за конференциско финале, а уште помаце СБ, што ви е, сте ги глеале ли сезонава лол :D

Керол да беше малце попаметен ова Сихокс ќе си го освоеја после три четвртини, ама фактот што јас успевам да му ги превидам овие глупи playcalls зборува многу.

Очаен,очаен Сиетл..

run-run-pass on 3 and long прават само екипи со 5-11 рекорд, а не екипа со рекодот на Сиетл....О-ЧАЈ-НО

Когај сме кај луѓе што не навиваат за Далас ја имам многу против да ги гледам било каде повише од утакмицава.

Елиот ми е второто најдовратно створење што шета по НФЛ стадионите
Koe e prvoto? :D[DOUBLEPOST=1546748739][/DOUBLEPOST]Jak on-sajd kik... :pos::pos:

Последно уредено:
Се осети ова уште у прво полувреме, се знаеше Далас ќе тепа.

Ако се опраеше Керол имаа шанса ама пошто не се опраи..то е.

Човекот познат по тоа што не трчаше кога треба се утепа од трчање против една од најдобрите тркачки одбрани у лигата.

Маестрално.

Неверојатно многу се нервирав со плејколингов. Неверојатно очаен меч на Сихокс.

Значи стварно не знам каков аматер треба да си да не го видиш ова...

Значи да тагнам некој од форумов што никад не гледал НФЛ да ја изгледа утакмицава ќе каже "А чек..овие у темни дресови...зашто не подадат????"

До утре можам да пишувам колку аматерски плејколинг имаше Пит денеска.

Штета што само сам со себе у главава му ги предвидував работиве што ќе ги направи, иначе да бев на ТВ ќе ме седна до Тони Ромо да праам експертски анализи пошто буквално превидливо беше све.

@Сите со пари за фрлање: Уплатете све што сакате против Далас следна недела. Ваљда 1.25 ќе биде квотата, ама јбг, барем за цигари ќе имате :D Уплаќаш 1000ка - добиваш цигари. Ја частам :D

П.С. Мечов заврши (не буквално ама тоа беше крајот уствари) со.......................ТРЧАЊЕ НА ДАК ПРЕСКОТ ЗА 10ина ЈАРДИ :pos: :pos: :pos: :pos:

Против една од екипите со солидна одбрана....
ХАХАХАХА ЗНАЧИ YOU CAN'T MAKE THIS SHIT UP[DOUBLEPOST=1546750487][/DOUBLEPOST]
OMu3d1B.png

Последно уредено:
HOW 'BOUT DEM COWBOYS?! :cool::cool::cool:

giphy.gif
[DOUBLEPOST=1546778671][/DOUBLEPOST]
Ова е многу точно. Исто важи и за Дак, да беше некој друг QB цел НФЛ комјунити ќе полудеше. Ама затоа кога Дак, Герет или Џонс флопнат и имаат лоша сезона сите ќе се заебаваат и прават memes.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom