Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Го најдовме фанот на каубојс TripleG

giphy.gif

Ептен сум хајпнат за НФЛ плејоф секоја година.

Една од најдобрите работи за следење од спортски аспект.

Имам грицки, имам пиво, имам уплатено, има јаки израмнети утакмци...тоа е тоа :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Нешто вечер мислам Texans ќе ја добијат со Colts, ама ќе биде изедначен натпревар како претходните два оваа година. Штета што Cowboys-Seahawks играат касно и таа ќе биде многу интересна ... Ready for Wild Card weekend !!!

rpr1onvs0oq11.gif

Gledav prognozite sho ste pisale i site na Eagles tipuvate.. cisto osekaj ili ? ne e malku 3 i nesto koef :D .. a I first down gledav sega nesto hrvative ne im davaat ic sansa na Eagles..pred se poradi odbranata na Chicago..

Се покажав слаб со прогнозите досега ама ај да се пробам.

Вајлд кард:
Балтимор - Чарџерс
Хјустон - Колтс
Чикаго - Филаделфија
Далас - Сиетл

Конференциски полуфиналиња:
Канзас Сити - Колтс
Њу Ингланд - Чарџерс
Сеинтс - Далас
Рамс - Чикаго

Конференциски финалиња:
Чарџерс - Колтс
Сеинтс - Рамс

Супербол:
Сеинтс - Колтс

Gledav prognozite sho ste pisale i site na Eagles tipuvate.. cisto osekaj ili ? ne e malku 3 i nesto koef :D .. a I first down gledav sega nesto hrvative ne im davaat ic sansa na Eagles..pred se poradi odbranata na Chicago..

Незнам зошто, Иглс се покомплетен тим, дигнаа форма на време, и куров ми шампиони се бе.

Одбраната на Чикаго е добра да, али тоа е истиот тим кој нали беше последен у НФЦ Норт, плус Калил Мек, кој има 2 плеј оф утакмице изиграно у кариера.
Трубиски кој е просечен квотербек у најдобар ден е башка тема на муабет.

Ја чак што више мислим дека и многу лесно ќе тепа Филаделфија.

Иначе да ве хајпнем малу

Чисто ако сакаш да се коцкаш и не го рачунаш како "сигурица", да, вреди.

Реално квотата треба помала да биде иако Чикаго се фаворити, многу луѓе сепак очекуваат недостатокот на искуство да го реши мечот

3.35 е во Моцарт за Филаделфија

Одличен старт на Колтс, 14-0 :)

Едит: И пресечна топка пред крајот на првата четвртина.

Последно уредено:
Jас не стигнав да прогнозирам на сопственото прашање да ти ебам немањето време, али затоа идам директно со wild bet:
СБ: Колтс - Иглс

Пишај сиротињу :icon_mrgr:

Ја типував на Хјустон, не за џабе бев најслаб типстер у регуларен дел[DOUBLEPOST=1546726843][/DOUBLEPOST]Иначе после утакмицата когај ги победија колтс у регуларен дел а Хилтон имаше 199 јарди и 2 ТД рече дека стадионот на Хјустон му бил како второ дома.
Џосеф корнербекот после тоа рече дека Хилтон бил само обичен кловн

Погодите кој е овој што стига на стадион

:pos:

WTF ? Luck ги уништи , кај курац е таа одбрана на Texans , Bill O' Brien мора да го отпушатат одма ако не победат , толку талент во еден тим и ваков енд продукт да вади

Френк Рајк. Како само од 1-5 и таков ужасен почеток ја препороди екипата и од тогаш се најдобри во лигата и тоа го покажуваат вечерва. И плус, ја превзема екипата кога буквално никој не сакаше после откажувањето на МекДаниелс и не знаејќи дали Лак е здрав да игра. Coach of the year in my book.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom