Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го аплоудира ова на порнхаб :D

The NFL еквивалент на 8-2 утакмицата на Јунајтед-Арсенал :D[DOUBLEPOST=1542587625][/DOUBLEPOST]upload_2018-11-19_1-34-25.png

Последно уредено:
Добивам flashbacks од на Chip Kelly ерата ... целиот secondary на Eagles е траги-комедија и OL е повторно заникаде . Не дека очекував нешто да напраат со Saints кој е топ фаворит за Superbowl ама утакмицата со Cowboys... тоа беше тешко за гледање . Пред да станат Eagles шампиони , целата сезона им се сведуваше на тоа дали ќе ги победат Cowboys или не (реално баш и немаа тим за нешто посериозно ) , и така главно се отценуваа сезоните дали биле добри или не . Оваа сезона тотално потфрлија , скоро истиот тим од лани , ама неколку одлуки како што не потпишаа добар RB ( A. Peterson) CB и S ,тоа што OL кординаторот и QB тренерот им отидоа а не донесоа никој за нивна замена , повторно премногу повреди и сл . Оваа сезона ќе ја жалат што не отидоа барем до плеј оф , зошто реално за година дена , тимов ќе има многу играчи на кои им истекуваат договорите . До крај на сезоната навивам да ги изгубат сите утакмици и добра позиција на драфтот да имаат , па здравје до година.

Rant Over!

Минус ја играв :')

Ало бе, ти ибам екипата што не знае одбрана да игра...

Станувам од сега контра Ремс фан, не верувам да освојат титула, едноставно да налетаат на малце посолидна одбрана ќе се здркаат

Минус ја играв :')

Ало бе, ти ибам екипата што не знае одбрана да игра...

Станувам од сега контра Ремс фан, не верувам да освојат титула, едноставно да налетаат на малце посолидна одбрана ќе се здркаат
Кој ти е крив кога не ги читаш правите експерти:D

IMG_20181120_041905_664.JPG

Ти се мочам на утакмицата со 100 поени.
Се супер тоа тачдауни и све, ама мене ива не ми се свиѓа многу

Постирај слика од Ива да ја видиме, можда нас ќе ни се свиѓа...

За ова треба репорт да добиеш ама ајде
и за малце кје изгубеше на фантази кје се невидеше :D

За ова треба репорт да добиеш ама ајде
и за малце кје изгубеше на фантази кје се невидеше :D

Де бе ме нападнавте сите, нормално дека беше добра текмава, ама ја лично не би сакал у овој правец да иде спортот.
Ја сум олд скул

Не би сакал да му се деси на НФЛ она на НБА што и се деси

Де бе ме нападнавте сите, нормално дека беше добра текмава, ама ја лично не би сакал у овој правец да иде спортот.
Ја сум олд скул

Не би сакал да му се деси на НФЛ она на НБА што и се деси

Се согласувам со тебе Марли , беше добра утакмица ама баш и не уживав премногу во неа , особено прво полувреме , одбраната на Chiefs беа заникаде , толку отворени играчи со лесни receptions ни во NCAA нема. Не би сакал натаму да тргне НФЛ со TDs да се постигнуваат во 3-5 plays

Многу ги сакам Тенксгивинг утакмициве, цел ден со НФЛ <3

Него..Чикаго се ептен оверрејтед..знам без Мич играат...ама ипак...не би се изненадил и да не ирраат плејоф..

НФЦ некако разочарува годинава, само 2 екипи се солидни..очекував повеќе екипи да имаат јак рекорд до сега, Иглс и Пакерс ептен разочарување се годинава, иако за волја на вистината Иглс имаа(т) премногу повреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom