Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Jerry Jones, just now on @1053thefan: “Dak is the quarterback of the Dallas Cowboys. He’s young, and he’s going to get extended.” #cowboyswire

Kn9G9Wk.gif

Следно Jerry , подолжување на договорот на Jason Garrett
1dzt8340ymw11.png

И сите фанови на НФЛ (освен тие на Cowboys )

tenor.gif

20181106_144158.jpg[DOUBLEPOST=1541525993][/DOUBLEPOST]Барав топка за НФЛ и сосема случајно денес најдов у D Sport :D. Иначе,ја се извинувам стварно за фантазито,периодов бев 2 пати во странство по 2 недели,спреам дипломска,наредната недела пак одам настрана така да стварно неам време да седнам шо се вика. Не е оправдување,ама ми излегоа некои работини,веќе ни на Кајгана не доаѓам толку често..

Прегледај го приврзокот 199174[DOUBLEPOST=1541525993][/DOUBLEPOST]Барав топка за НФЛ и сосема случајно денес најдов у D Sport :D. Иначе,ја се извинувам стварно за фантазито,периодов бев 2 пати во странство по 2 недели,спреам дипломска,наредната недела пак одам настрана така да стварно неам време да седнам шо се вика. Не е оправдување,ама ми излегоа некои работини,веќе ни на Кајгана не доаѓам толку често..
Kolku e topkata? Ja gledav vo vienna, ama ne mi teknuva sea kolku beshe.

Тамам пред Нова Година во Џери Ворлд - НОЛА:Далас

:zloo:[DOUBLEPOST=1541632620][/DOUBLEPOST]
45420199_1970255779739446_8267203323380105216_n.jpg

И најдобар коментар:

upload_2018-11-8_0-17-3.png

Последно уредено:
Гледав само хајлајтс, првите три четвртини ко на плејстејшн со читови играле Питсбург :)

Дез Брајант скинал ахилова тетива изгледа на тренинг.

ggwp Бел, лапај си мртва кариера.

Иако го заебаваа Стилерс и се сложувам дека треба да постои правило за клубовите да не го праат ова..

Ама Бел сигурно нема да добие огромна плата колку што мисли, плус и те како ќе има просечна (според мене) кариера од следнава сезона

Дез Брајант скинал ахилова тетива изгледа на тренинг.
Ма не могуче..

Каква Дез-овска работа е ова..

Сеа фали уште и Сејнтс да освојат титула и некако и он да земе некој си бонус или прстен без да одигра :ROFLMAO:

Штета, њас лоокинг форњард на Дез у НОЛА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom