Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Лани @ElNinho имаше линк оставено со ХД стримови, не ќе е лошо да го пушти пак
reddit.com/r/nflstreams

Универзалка е,за нба пример на крај пишуваш nbastreams итн :D

Колку муда има Роџерс...

In other news, Стилерс засега немаат баш ден.

Во Survival лигата на кој му е тимот MilitoKing's picks, нема сеуште одбрано екипа за 2-коло.

Во обичната фантази лига дајте пратете малку, потрудете се барем тимот да го наместите 5 минути време одзема веќе кога сте се пријавиле да играте играјте до крај.
Ogneni Momcina пак не пази кои играчи му стартоваат C.Wentz, D.Baldwin и G.Olsen сите се аут за ова коло.
Sheriffs втора недела со ред го чува L.Bell во тимот.

@Prime Fournete најверојатно нема да игра најди си со време алтернатива.
Бацко,Огнени Момчиња нема време до ВЦ да отиде периодов :D ќе средам за наредна недела,чил... :)

Steelers se vratija od 21-0, iako Ben napravi prekrshok pri pasot za posledniot TD.

Eagles zasega nemaat dobar pomin vo Tampa. :D

Inaku Browns se pokazuvaat kako tvrd orev, prvo kolo so Steelers, vtoro so Saints dobro u odbrana. Dve plej-of ekipi.

Дали е можно кикерот на Кливленд да промаши два FG по ред?! И сега нормално, Сејнтс ќе ги стигнат... а можеа на 18-3 да одат.

Дали е можно кикерот на Кливленд да промаши два FG по ред?! И сега нормално, Сејнтс ќе ги стигнат... а можеа на 18-3 да одат.
Ок и Сејнтс утнаа ФГ во прво полувреме.

Зарем не беше ова фаќање за Канзас?!

Кога ќе ми текне дека у темава имам пишувано постови уште од кога Тампа беа лагано едни од најлошите екипи у лигава...

Еден ФГ да извадат у задња четвртина би требало да е доволно...

Одбранава е ептен сјебана со повреди ама мора да се издржи..

ВАМОООООС

Два TD во два напади за Сејтнс... Тајрод ми е стартен QB а против мене игра Мајкл Томас кој ги фати и двата TD :(:(

Едит: TD за Кливленд и секако, промашен додатниот поен :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Гонзалез идиот!!!!
Промаши све што можеше..

Што праат Пекерс бе.....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom