Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Браунс успеат да ги прелажат Џетс да трејдаат за првиот пик, дефинитивно најретардирана франшиза ќе станат во мојата книга на ретардирани екипи, свечено со тој трејд ќе го преземат врвот од Браунс. Залетани се по Мејфилд Џетс, и сега браунс им праат филм како божем они ќе го земат број 1...
Интересно ќе биде да се види Беличек како ќе изигра овој драфт, клучно е да погоди што повеќе од играчите, поготово од 1/2 рунда. Очекувам трејд нагоре за дефанзивен играч (ДЕ/ЛБ/ЦС/С) + еден квотербек и 1 лев такл во 2/3 рунда.

Ќе биде тепачка за најдобрите квотербекови, очекувајте некој тим да направи трејд и да бира во првите 4-5 пикови. Вака по неофицијални информации Кливленд ќе го земат Мејфилд како прв пик.

Rosen мислам дека ќе биде најдобар QB од групава , во Jets ако заврши ќе биде јако

@Huddle Пренизок за квотербек е Мејфилд, мислам преголем ризик е да се земе како број 1, поготово во група на волку изедначени квотербекови, згора на тоа Џм-от сака класични квотербекови по висина, со јака рака, уствари Махомс од КЦ е класичен Дорси пик. Мислам се работи за класично мерење на пулс, излезе и информација божем меѓу Росен и Мејфилд Џетс првиот би го земале што е исто глупост зашто сите досегашни репорти се дека Мејфилд е нивниот човек.
Ќе видиме, нема уште долго да чекаме :D

@Huddle Пренизок за квотербек е Мејфилд, мислам преголем ризик е да се земе како број 1, поготово во група на волку изедначени квотербекови, згора на тоа Џм-от сака класични квотербекови по висина, со јака рака, уствари Махомс од КЦ е класичен Дорси пик. Мислам се работи за класично мерење на пулс, излезе и информација божем меѓу Росен и Мејфилд Џетс првиот би го земале што е исто глупост зашто сите досегашни репорти се дека Мејфилд е нивниот човек.
Ќе видиме, нема уште долго да чекаме :D

Знам дека е низок затоа и ми е чудно ако го земат за прв пик. Дарнолд ми изгледа како најдобар баш класична градба и скилс за франшајз квотербек.

Giants се луди , RB втор пик :aplauz:

Генерациски талент, Ладаниан Томлинсон !!
Според многумина за класа подобар од Зеке и Фурнет.
Кливленд можда требаше него да го земат као прв. Бејкер ќе го имаа и на 4-та позиција !!

Полагав надежи у овој Дорси, ама ја посра работава и овој според мене. Богохулие беше да се пропушти да се спојат на ДЕ Чаб и Гарет, за сметка на корнербек, и тоа у многу длабока класа на корнери и сејфтии, Џош Џексон, Џаире Александер, Дервин Џејмс, Минка...
Више кој го сакале него можеа комотно да трејдаат надоле, Дензел ќе го имаа и негде 10-16 можеа комотно да трејдаат со Бафало или Аризона.

Хрк пу !!

Мислев Розен погоре ќе оди али..то е

Интересна е драфт класава годинава, ќе излезат пар квалитетни играчи годинва

Ќе биде интересно Џајантс што ќе прават следнава сезона, можеби и требаше да ризикуваат пошто без разлика каков РБ имаш со КБ во последни години и преплатен WR што често се повредува..ќе видиме....[DOUBLEPOST=1524800164][/DOUBLEPOST]Ууу Ламар....интересно...ја поштувам тркачки КБиња така да....интересно ќе биде ова..

Ме интересира што им e планот...млад е Ламар, 21 има...може цела сезона да игра Флако како стартер па накај 10то коло ако немаат добар скор да почне Ламар...

Не е баш стар ни Флако богами...можда и ќе го трејдаат..

Шо ги знам...интересна работа

Последно уредено:
Генерациски талент, Ладаниан Томлинсон !!
Според многумина за класа подобар од Зеке и Фурнет.
Кливленд можда требаше него да го земат као прв. Бејкер ќе го имаа и на 4-та позиција !!

Полагав надежи у овој Дорси, ама ја посра работава и овој според мене. Богохулие беше да се пропушти да се спојат на ДЕ Чаб и Гарет, за сметка на корнербек, и тоа у многу длабока класа на корнери и сејфтии, Џош Џексон, Џаире Александер, Дервин Џејмс, Минка...
Више кој го сакале него можеа комотно да трејдаат надоле, Дензел ќе го имаа и негде 10-16 можеа комотно да трејдаат со Бафало или Аризона.

Хрк пу !!

Види , Barkley е фрик , веројатно најдобар RB во последните 5-6 години , ама за RB да биде успешен во тимот , треба да имаат добри блокери за него , Далас имаше и уште има една од најдобрите OL во НФЛ затоа кога дојде Елиот таму растури . Пред него серија други просечни RB исто така имаа над 1000 јарди во сезона . Barkley е sexy pick да направи малце врева, ресивери Beckham , Shepard и можеби и Брајант плус тој TE не ми текнува името ќе си речеш Giants за Superbowl се , а тоа што нема кој да блокира и одбраната што им е далеку послаба од лани ќе завршат со 4-5 победи пак .
Eli не е толку лош QB ама години го фаќаат веќе , а он не е Брејди да игра на тоа ниво до 40 , овој драфт им беше шанса да изберат топ QB и да седи 1-2 години на клупа ќе беше топ спремен да преземе кога на Eli ќе му истече времето , ама може догодина пак си планираат во топ 5 да драфтуваат така да нека си изберат и тогаш не ми смета ич . :)

Последно уредено:
e0599db2-0765-4c02-8ffc-3a6baac6d8c2-large16x9_football.JPG

Сиетл драфтнале играч со една рака

e0599db2-0765-4c02-8ffc-3a6baac6d8c2-large16x9_football.JPG

Сиетл драфтнале играч со една рака
Вртеше недела дена драфтов на НФЛ фб страната. Импресивно во секој случај, да стигнеш до НФЛ.
Не знам кој тим беше, драфтуваше Рагби играч од Австралија, дечкото растурал таму ама противниците му се со физикус на Дибиров.

Фалконси го преплатиле некако Рајан....рискантно премногу јас ако се прашувам

Вртеше недела дена драфтов на НФЛ фб страната. Импресивно во секој случај, да стигнеш до НФЛ.
Не знам кој тим беше, драфтуваше Рагби играч од Австралија, дечкото растурал таму ама противниците му се со физикус на Дибиров.
Па мислам не е прв пат да е драфтуван рагби играч, има премногу играчи што се драфтани од рагби лиги од европа.
Имаше и играч што има играно во МЛБ па се повлеков после пар сезони и се префрли во НФЛ..ептен е рандом некад драфтов :D

Како што тргнале србиве со лигиве..не би било чудно некој од нивниве екипи да го видиме во иднина :D[DOUBLEPOST=1525806497][/DOUBLEPOST]Holy mother of преплатување играчи

upload_2018-5-8_21-8-18.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom