Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Убав му личи распоредот, немаат многу тешки гостување надвор од дивизијата.

Дури и да го земат Дез на некој минималец и да отидат all in attack, ако им е срање одбраната ко лани, пак нема ништо да направат...

http://www.nfl.com/schedules/2018/REG1

Ете бујрум распоред.

Прва недела:

Четврток:

ИГЛС - ФАЛКОНС

Сандеј Најт Фудбал:

ГРИН БЕЈ - ЧИКАГО

Мандеј Најт Фудбал (2 меча):

ДЕТРОИТ - ЏЕТС

РЕЈДЕРС - РЕМС

Мех. Тапа избор бе некако у првава недела за мејневент утакмици..

Рејдерс-Ремс може ок да биде али шо знам..

Чикаго ваљда ќе бидат бољи сезонава...

Иглс-Фалконс ќе биде утакмичиште.

Од останатите мечеви ваљда во пренос во сабота би одело
Њу Ингланд - Хјустон од 19 саат

и Каролина-Далас од 22:25...вака од прва барем

Во спојлер ќе ги пишам сите остнати Monday Night Games:

Bears-Seahawks

Buccaneers-Steelers

Broncos-Chiefs

Saints-Redskins

Packers-49ers

Falcons-Giants

Bills-Patriots

Cowboys-Texans

49ers-Giants

Rams-Chiefs

Texans-Titans

Eagles-Redskins

Seahawks-Vikings

Panthers-Saints

Raiders-Broncos

Вака на прва...некако ептен чудни утакмици за во понеденик има бе...

Џетс - Браунс четврток трета недела. Кој ќе гледа тоа бе? :pos:[DOUBLEPOST=1524184417][/DOUBLEPOST]Кој ќе чека до септември пичку матер :place::place::place::place::place:

Ќе беше појако Eagles- Vikings за отворање на сезоната ама и Falcons се таман за прва победа на патот кон вториот по ред Superbowl :D

За недела дена ќе биде драфтот и очекувам јако да биде , толку многу mock drafts видов и коментари така да редно е да има Fireworks

Верувам дека Bills ќе пробаат да влезат во топ 5 за QB и Giants ако не зимаат QB ќе прават trade за вториот пик

Четврток спрема петок во 2 саат НФЛ Драфт пренос на СК2 :vozbud: :vozbud:

33 minutes ago :D

upload_2018-4-25_0-54-5.png

БТВ, има некој купувано дрес било онлајн било оригинал од САД? Најдов онлајн на некој сајт копија на Али, ДХост, така некако, по 25 долари некаде сосе шипинг, али сепак сомнително ми е, а 120 ми се некако многу за да ми донесе некој после ВиТ од САД. @Tonchie ?

@BilboBaggins Види ги продавачите, не би требало да е фејк. Гледам од dhgate се купуваат фејкови во последно време, ама не сум нарачал за да ти препорачам некој продавач конкретно.

33 minutes ago :D

Прегледај го приврзокот 189642

БТВ, има некој купувано дрес било онлајн било оригинал од САД? Најдов онлајн на некој сајт копија на Али, ДХост, така некако, по 25 долари некаде сосе шипинг, али сепак сомнително ми е, а 120 ми се некако многу за да ми донесе некој после ВиТ од САД. @Tonchie ?
Јас имам од али порачано 2 дреса, од Бекам и Клеј Метјус и коска се, и јас толку ги платив околу 25 долари. Веќе 2 години ги имам немаат никаков проблем, бројки, имиња се е шиено на нив.

Со новиве прафила за што е фаќање очекувам следна сезона ептен фамбли да има од не баш целосно фатени топки (ако се сфаќа што сакам да кажам со постов :D )

Одма во 2 се почнува со пиковите или ќе има нешто прешоу такви ствари? Да знам дали да си легнам или да почекам бар први 5-6 пика :D

Одма во 2 се почнува со пиковите или ќе има нешто прешоу такви ствари? Да знам дали да си легнам или да почекам бар први 5-6 пика :D
И да и не :D

До 2 ипол/2 и 40, 2-3 пика максимум би прошле :D

rumors , Bills ќе прават trade со Giants за вториот пик , 3 QB во првите 3 пика :zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom