Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Бооо мртва утакмица

Иначе..очекувано..ви реков за Фалконс, кога не слушате кој ви е крив :D :D :P

Нек си ибат матер овие Билс мафија колку се прелуди :D
И замисли изгубат од Иглс. :D
Нема шанса :D
За во НФЦ финале ќе биде битното иначе прелесен пат имаат до НФЦ финале барем :D
Само Петс и Стилерс имаат полесен пат до конференциско финале од нив :D

Замислете АФЦ финале Џегс-Тајтнс :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:pos: :pos:

Повеќе истрчани јарди него јарди освоени со пас игра. :D Ги очекува рејп од Стилерс, бар така мислам.
Замислете АФЦ финале Џегс-Тајтнс :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:pos: :pos:
Ок, сеа тоа е стварно неверојатно. :D Мислам дека уште следниот ден по евентуален пораз од Тајтнс, Беличек и Брејди се пензионираат. :D

Прекаји се Сеинтс.

Ете им ги запреа Инграм и Камара, ама Дру Брис ги запосли ресиверите, меѓу кои го имаат Томас, кој ко што кажаа и коментаториве е многу потеценет first class ресивер.

Одбраната им е на ниво на кое е цела сезона. Не е ништо готово ама ќе треба ептен да крахираат у второ или Пантерс да изиграат 10 пати над способностите, особено одбраната, за да ја свртат оваа. Она што лани беше офанзивата на Фалконс, годинава се Сеинтс.

Каков удар прими Њутн, добро што има шанси да се врати во игра.

Ааа ќе биде хајп ас фак Вајкингс-Сејнтс, кул уктамица ќе биде тоа

Стилерс-Петс
Фалконс-...хмм..Сејнтс делуваат покомплетно би рекол

вака ми делува некако...

3/4 ми се предиктбл за следна недела некако :D[DOUBLEPOST=1515373008][/DOUBLEPOST]

Немој да мислиш многу :icon_lol:
Томлин нека си даде отказ ако дозволи 2 пати да го поебат Џегс во една сезона

Уште не ми се верува како ја изгубија утакмицава и колку беа очајни..еве од тогаш Џегс имаа и бољи партии..и уште ме чуди како беа толку очајни Стилерс тогаш

1. Промашен ФГ на Гано од 25 јарди. 2. Играчот на Каролина воопшто немаше потреба да ја пресекува таа топка, изгубија едно 15тина јарди таму (мада и реално требаше да се прегледа дали воопшто беше пресечена).

И не знам што воопшто мислеа од Сејнтс со тоа што на 3&2 му даваат на Камара да трча (Каролина цела утакмица јако играше run defense). А после на 4ти обид ризикуваа со Брис, наместо да пантираат и Каролина да тргнат од околу 15 јарди на своја половина.

Ако дадеа ТД на крај Пентерс, ова ќе беше втората најглупо изгубена плејоф утакмица што сум ја глеал после Супербоулот Сиетл - ЊЕП.

Со кој памет можеш онака да изиграш, ни на Мadden така не се прави. :facepalm:

Овој Пејтон некад знае тешки глупости да повлече...

Ако дадеа ТД на крај Пентерс, ова ќе беше втората најглупо изгубена плејоф утакмица што сум ја глеал после Супербоулот Сиетл - ЊЕП.

Со кој памет можеш онака да изиграш, ни на Мadden така не се прави. :facepalm:

Овој Пејтон некад знае тешки глупости да повлече...
Види, и лани Ден Квин имаше неколку идиотски потези во 4/4 против Петриотс. :D Али ок, не толку како пас, еден јард до енд зона, а го имаш Линч во животна форма. :D

За малку од готово ќе направеа вересија Сеинтс. Дури и заслужија да изгубат за глупоста, преголем ризик беше на да одат на 4 & 2 на помалку од 2 минути а и Каролина беше без тајмаути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom