Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne mozam da igram ne sum azuren i dokolku NBA e zagrevanje za BLM pred NFL, togas moze da se desi mnogu brzo i da ja skoknam sezonava so pratenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

А колку беа надежни...па дури и ете имаа една топ сезона..

Тоа е, Кан изгледа исто го водат тимов како и Фулам

1598914455926.png

Не сфаќам зашто го ослободија Фурнет (n)
Сто посто он сакал (или планираат да танкаат)

Очајно водена франшиза се последнава година, милион проблеми внатре во екипата имаат

Се си еба мајката во конференциското финале со Патриотс пред полувреме кога тренерот не веруваше во екипата и зеде колено 2 пати на минута до крајот. Со еден потег цела екипа потона.

Сто посто он сакал (или планираат да танкаат)

Очајно водена франшиза се последнава година, милион проблеми внатре во екипата имаат

РБ е, слабо се платени они на пазар, не верувам дека сам сакал.

Засега сме 12 потврдени за фантази, се бараат сопствениците на следните тимови: NovoAngliski Patrioti, ACAB, The Worst Team и Garrison Bulldogs или неки нови клинци кои би не дружеле годинава. Бараме уште двајца или четворица играчи.

РБ е, слабо се платени они на пазар, не верувам дека сам сакал.
МекКафри и Зик добро беа платени
Башка не е лош играч ќе има некој што ќе фрли добра сума за него

И како не сакал, пола екипа сакаше да си замине од Џегс, ептен лошо беа третирани, немаше дух во екипата веќе пар играчи сакаа да си одат, на се делуваше тоа само на екипа не делува, мене ми е многу веројатно дека сакал да си оди, според мене лагано на последните 3, ако не и на последна позиција ќе бидат догодина Џегс, а уште има потенцијал во него, зошто да го троши во тенк-екипа

МекКафри и Зик добро беа платени
Башка не е лош играч ќе има некој што ќе фрли добра сума за него

И како не сакал, пола екипа сакаше да си замине од Џегс, ептен лошо беа третирани, немаше дух во екипата веќе пар играчи сакаа да си одат, на се делуваше тоа само на екипа не делува, мене ми е многу веројатно дека сакал да си оди, според мене лагано на последните 3, ако не и на последна позиција ќе бидат догодина Џегс, а уште има потенцијал во него, зошто да го троши во тенк-екипа

3.5 милиони у Тампа, 2 загарантирани. Едногодишен пprove it deal.
Да останеше као пик у топ 5 платата ќе му беше 8-9 милиони пошто уште беше на руки договор.
Ама ради проблем што имаше пред две сезони задњата година му ја напраеа Џагс незагарантирана.
Затоа ти реков нема шанси сам дс побарал дс си иде.
Реално никој немаше да му понуди 8-9 мил сезонава

3.5 милиони у Тампа, 2 загарантирани. Едногодишен пprove it deal.
Да останеше као пик у топ 5 платата ќе му беше 8-9 милиони пошто уште беше на руки договор.
Ама ради проблем што имаше пред две сезони задњата година му ја напраеа Џагс незагарантирана.
Затоа ти реков нема шанси сам дс побарал дс си иде.
Реално никој немаше да му понуди 8-9 мил сезонава
1599114924436.png

:icon_lol:

колку души сме сега за лигата? 12 биднавмо?
И ако може некој да пише како ќе биде редоследот за драфтот, да пробам некоја стратегија днојве, имам фрлено мерак на неколку играчи па да видим кога од прилика би требало да ги драфтуем :icon_lol:

колку души сме сега за лигата? 12 биднавмо?
И ако може некој да пише како ќе биде редоследот за драфтот, да пробам некоја стратегија днојве, имам фрлено мерак на неколку играчи па да видим кога од прилика би требало да ги драфтуем :icon_lol:
Ова е распоредот за драфтот:

1. Prime
2. Novo SeveroМakedonski Patrioti
3. Novo Angliski Patrioti
4. ACAB
5. Steel
6. The Cold Ones
7. The Worst Team
8. Wadiya Lions
9. Desert Eagles
10. Garrison Bulldogs
11. The Lone Rodgers