Амди бајрам - Син на мајка

• Креатор на темата Креатор на темата аллександар
  • Време на започнување Време на започнување

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.523
значи човеков дефинитивно е врв на цела македонска политика...
ја би го избрал као личност на годината ако го стават на некоја анкета...

повелете видеото...

Син на мајка

Многу се зезнале :kesa:
Мајка му живее тука, у идто време живее и у Америка :vozbud:

Зашто си го мајкоо родила, лелелеее :S

:pos2::pos2::pos2: КАКОВ ЧОВЕЈ ЕЈ!!!
"Целиот имот се води на мајка ми. Све што постои... живо, диво"
"Значи... многу... се зезнале"

Не можам покрај сите познати испади да му го заборавам и тој дека Ромите биле во Македонија уште во времето на Александар Македонски :tapp:

Не можам покрај сите познати испади да му го заборавам и тој дека Ромите биле во Македонија уште во времето на Александар Македонски :tapp:

Од кај знаеш како дошле циганите и арнаутите на балканот? Носени се робови уште и пред Александар.

А ти знаеш кои се ромите па што вака збориш?

Ич не ми е гајле за бацинелата, искрено не знам зошто не ги депортираме по граници па другите држави да се замараат со нив, но прашањето ми е легитимно, од каде на каде би знаеле кога првиот циган и после оние со него дошле во Македонија.?

--- надополнето ---

А ти знаеш кои се ромите па што вака збориш?

Ич не ми е гајле за бацинелата, искрено не знам зошто не ги депортираме по граници па другите држави да се замараат со нив, но прашањето ми е легитимно, од каде на каде би знаеле кога првиот циган и после оние со него дошле во Македонија.?

Еве го на јутуб го стаив да не се мачите да симињате, феномен е човеков.. ваков на 100 години еднаш се раѓа :) и не пишувајте глупости за него да не ја правиме циганската :pos2:

Хах фраер и препишал се` на мајка му :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Се зезнале 102% :pos: :pos:

Со Амди никогаш досадно, туку кога сме веќе кај Амди син му заврши средно? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Абе па и ти сеа за синот на Амди Бајрам, пишан е на мајка му тој, се води на мајка му, што сега синот го мешате :pos::pos::pos:

Хах фраер и препишал се` на мајка му :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Се зезнале 102% :pos: :pos:

Со Амди никогаш досадно, туку кога сме веќе кај Амди син му заврши средно? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Го избркале имал над 25 неоправдани :pos:

Sram za makedonskata politika no i za onie koi za nego glasale.
A mislam bese so ovaa vlast?

Sram za makedonskata politika no i za onie koi za nego glasale.
A mislam bese so ovaa vlast?

Амди е со секоја власт до сега барем како што знам.. така да.. и ние не треба да се срамиме нека се срамат ромите што гласале за него и што го избрале како лидер туку барем синов на Амди имал 8 одделение другиов што се кандидираше за градоначалник Курто Дудуш е само со четврто :pos:

Па затоа го фатил на интелигенција, дека е осмо...плус имал физика, биологија...имал знаење човекот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom