Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
кои работи начесто ги плаќат на мТурк? до сеа работев само на copy text from business card ( праев по $1.5-$3 на ден ..ама оти се ми ги плаќаа, а и не се замарав мн мн ..

некои така полесни?
од Dolores Lab имам 10ина, ама уште не ми се ни прифатени ни платени, шо е работата?
Пред да ме банираат ја попунував прашалници (survey или study), по 0.5-2 долари за 15-20 минути..после напраив акаунт со американска адреса (користев ip changer) и напраив околу 200 долари за недела дена :D среќа си ги искористив пред да ме банираат. И од тогаш не ми даваат више да работам ни со мк адреса :mad: педерчиња :)

Пред да ме банираат ја попунував прашалници (survey или study), по 0.5-2 долари за 15-20 минути..после напраив акаунт со американска адреса (користев ip changer) и напраив околу 200 долари за недела дена :D среќа си ги искористив пред да ме банираат. И од тогаш не ми даваат више да работам ни со мк адреса :mad: педерчиња :)

на кои поточно? :) мене само Oscar Smith ме плаќа за сите :D

nema rabota na mturk veke...porano ti koga si rabotel imalo po 200 survey sega samo 15 dali ima...znam po mene

уште една добра продавница на Амазон:
( генерално за iPhone ацесоари )
BonaMart

порачав 2 од овие:
31oVkNX0K6L._SL500_AA300_.jpg

41V0j3LgoIL._SL500_AA300_.jpg

3.48 со се се ( поединечно )
пишав е-маил да ги стави во 1 пакет, па можеби и поефтино ќе ме фати :)

уште една добра продавница на Амазон:
( генерално за iPhone ацесоари )
BonaMart

порачав 2 од овие:
31oVkNX0K6L._SL500_AA300_.jpg

41V0j3LgoIL._SL500_AA300_.jpg

3.48 со се се ( поединечно )
пишав е-маил да ги стави во 1 пакет, па можеби и поефтино ќе ме фати :)
секако ги става во еден пакет..само гледаш според кој криетриуми наплака шипинг...per item,per weight,per shipment

секако ги става во еден пакет..само гледаш според кој криетриуми наплака шипинг...per item,per weight,per shipment

per item $2.99 ..не е скапо :)

пс: порачувал ли си до сеа нешто од ХонгКонг? -.-
delivery estimate: November 22, 2011 - December 8, 2011
нели е мн време..?

per item $2.99 ..не е скапо :)

пс: порачувал ли си до сеа нешто од ХонгКонг? -.-
delivery estimate: November 22, 2011 - December 8, 2011
нели е мн време..?
80% од сите работи ми дојдеа од таму:)
коа порачаш нешто дадат ти у инбокс на маил тракинг број и после оди на макпошта страната да си провереш дека ти е нарачката :)

80% од сите работи ми дојдеа од таму:)
коа порачаш нешто дадат ти у инбокс на маил тракинг број и после оди на макпошта страната да си провереш дека ти е нарачката :)

.!. tracking number не ми дадеа -.- ни на двете ..

нема! прашав - рекоа не ставиле .. :тое:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom