Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Туааааааа вчера порачав од Амазон пишува estimated delivery 12 сепетември. Не е тоа малку многу???
Многу е. Обично стигаат за 20тина дена. Не знам зашо за тебе толку многу.

Туааааааа вчера порачав од Амазон пишува estimated delivery 12 сепетември. Не е тоа малку многу???
многу е ,но секогаш е така со тоа Delivery Estimate и се пристигнува 3до5 дена пред првата дата односно пред 12 септември

многу е ,но секогаш е така со тоа Delivery Estimate и се пристигнува 3до5 дена пред првата дата односно пред 12 септември
На почетокот пишуваше дека ќе биде од 22 август до 12 септември но после откако порачав и кога тргна пакетот пишува само 12 септември.

Не, американската.

Нема потреба да паничиш ако ти пишува 12 септември значи тогаш отприлика ќе дојде.Мене ми се деси еднаш пошто идиовитве по штипската пошта незнаат да работат еднаш една книга ми дојде 3 дена покасно од последната дата предвидена од амазон.Се жалев и ми кажаа дека тоа било заебано не од нивна страна.Ама обично доаѓа 3-4 пред последниот датум така да ќе дојде.

дали знаете некој reseller за мобилни телефони?

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Koga i da probam nesto da naracam mi go pisuva ova..sto e problemot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom