Многу е. Обично стигаат за 20тина дена. Не знам зашо за тебе толку многу.Туааааааа вчера порачав од Амазон пишува estimated delivery 12 сепетември. Не е тоа малку многу???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу е. Обично стигаат за 20тина дена. Не знам зашо за тебе толку многу.Туааааааа вчера порачав од Амазон пишува estimated delivery 12 сепетември. Не е тоа малку многу???
многу е ,но секогаш е така со тоа Delivery Estimate и се пристигнува 3до5 дена пред првата дата односно пред 12 септемвриТуааааааа вчера порачав од Амазон пишува estimated delivery 12 сепетември. Не е тоа малку многу???
На почетокот пишуваше дека ќе биде од 22 август до 12 септември но после откако порачав и кога тргна пакетот пишува само 12 септември.многу е ,но секогаш е така со тоа Delivery Estimate и се пристигнува 3до5 дена пред првата дата односно пред 12 септември
amazon.uk li ?На почетокот пишуваше дека ќе биде од 22 август до 12 септември но после откако порачав и кога тргна пакетот пишува само 12 септември.
Не, американската.amazon.uk li ?
дај скриншот тогашНе, американската.
Не, американската.
Не, американската.
од реселери не од амазон директно..читај поназад во темата ке ти стане јасноPa kako drugi naracuvaat togas?![]()
2-3 дена максимум зависи кога ке се уклучи риквестеро тој што го направил хитотKolku vreme treba za da mi potvrdat HIT??