Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
продавница за рачни часовници...претходната од вучјак веке не работи ?

Пред 10 дена си нарачав звучна карта и ко за чудо денес стигна, искрено сум изненаден зошто според тракерот на амазон уште не е тргната од америка :)
Еве линк од реселерот инаку продаваат ситници за компјутери (кабли,конвертори и слично) а имаат и мала поштарина (3.5$ од предмет)
Линк

денеска порачав катана, од амазон, изнесуваше 19.5 $ а шипингот беше 60 $, сттегнав конфирм и сега ми рекоја дека ќе пристигне за 10-20 работни дена, арно проблемо е тоа што јас имав само 1400 ден на картичката, што ќе се случи понатаму??
како ќе течи плаќањето???

денеска порачав катана, од амазон, изнесуваше 19.5 $ а шипингот беше 60 $, сттегнав конфирм и сега ми рекоја дека ќе пристигне за 10-20 работни дена, арно проблемо е тоа што јас имав само 1400 ден на картичката, што ќе се случи понатаму??
како ќе течи плаќањето???
дај линк..ке видиме ке ти кажам

чим ти е потврдена нарачката нз што е проблемот...ај оди на амазон.ком->мај акаунт->опен ордерс и види пратена ли е ?

пишува дека сеуште не била стигната, а дали е пратена мислам дека да :)

Znaci preku od amazon moze da poracuvam ako imam kreditna karticka nisto drugo kako naprimer preku alertpay itn..

http://www.amazon.com/PUMA-Small-Sp...U,B003EVDP90,B003UHYES4,B003LJXY6E,B001TQWQBK
moze li nekoj da mi objasni vo vrska so proizvodot treba li da se plati carina sto kako
не треба да плакаш царина или слично....производо е 25 долара само неможам шипинг да видам колку тражат...25долара + Х долара за шипинг и тоа ти е цената за целиот производ

Не може воопшто да биде доставено во МКД, производот го продава директно Амазон. Евентуално да се бара нешто слично од друга продавница која овозможува достава во Европа.

Не може воопшто да биде доставено во МКД, производот го продава директно Амазон. Евентуално да се бара нешто слично од друга продавница која овозможува достава во Европа.

This item cannot be shipped to the address you selected. (Learn more.) You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.
сега видов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom