Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo decki, Sakam da ve prasam dali mozam ovoj proizvod da go dobijam ovde vo Skopje, imaat li dostavka na parfemi? http://www.amazon.com/Fire-Avon-Wom...1YDQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1299857575&sr=8-4

Не

Supported Countries

• American Samoa
  • Argentina
  • Australia
  • Austria
  • Belgium
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Canada
  • China
  • Costa Rica
  • Croatia
  • Cyprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Estonia
  • Faroe Islands
  • Finland
  • France
  • French Polynesia
  • Germany
  • Greece
  • Greenland
  • Guam
  • Guernsey
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Isle of Man
  • Israel
  • Italy
  • Japan
  • Jersey
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Marshall Islands
  • Mexico
  • Micronesia
  • Netherlands
  • New Caledonia
  • New Zealand
  • Northern Mariana Islands
  • Norway
  • Palau
  • Poland
  • Portugal
  • Russia
  • San Marino
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • South Africa
  • South Korea
  • Spain
  • Sweden
  • Switzerland
  • Turkey
  • United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland, and Wales)
  • United States (including U.S. protectorates)

^
Де бре, немате ли информации за погоре што пишав. Стигнуват ли порачките во Македонија и колку зимат за царина ли како да кажам ?
Порачувал некој ?

Порачките стигнуваат и тоа за брзо време до 10 дена макс ама преку amazon.co.uk. За царина јавете се во контакт центарот!

^
Де бре, немате ли информации за погоре што пишав. Стигнуват ли порачките во Македонија и колку зимат за царина ли како да кажам ?
Порачувал некој ?

Значи за маички и блузончиња не подлежат на царинење (се разбира во нормален број дв максимум :)), окулу тоа за колку стигаат зависи од тоа ти колку си расположен да платиш за достава од 25 дена до 5 дена рок на испорака :) а инаку ако те интересра нешто окулу царисните стапки бујрум :) http://www.customs.gov.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=61

поз :)

^ Оке фала.
А зборот ми беше си порачувал од амазон.ком, стигат во Македонија, да не ме преебат ?

^ Оке фала.
А зборот ми беше си порачувал од амазон.ком, стигат во Македонија, да не ме преебат ?
Стигаат, ја имам порачувано...само треба да бараш препродавачи, не сите праќаат кај нас...

^ Оке фала.

Да сум порачувал до сега се ми стигнало грота е да се пожалам :) со 2-3 дена само закаснување од предвидениот рок за испорака али простено им е :P

Да, океј добив доста информации и заборавив да ви кажам. Ми спомна еден другар да не порачуам ако има повеќе пари на картичката (MasterCard) ова не е моја картичка ке порачувам од друг, а на неа има повеќе пари од тоа што е доволно за купувањето + што ке му ставам јас и сега не било сигурно, можело повеќе да земат, вакви глупости прават ли ? Уште ова инфо ми треба ? :)
Фала ви.

--- надополнето ---

Стигаат, ја имам порачувано...само треба да бараш препродавачи, не сите праќаат кај нас...
како мислаш препродавачи ?

Да, океј добив доста информации и заборавив да ви кажам. Ми спомна еден другар да не порачуам ако има повеќе пари на картичката (MasterCard) ова не е моја картичка ке порачувам од друг, а на неа има повеќе пари од тоа што е доволно за купувањето + што ке му ставам јас и сега не било сигурно, можело повеќе да земат, вакви глупости прават ли ? Уште ова инфо ми треба ? :)
Фала ви.

--- надополнето ---

како мислаш препродавачи ?
Па баш од амазон.ком неможе, не праќаат..кога ке порачуваш ке видиш :smir:

^ Пиши ми по ПП некоја друга интернет страница што можам да порачам асално и проверено. Фала.

Здраво значи вака.Сакам да порачам еден производ од амазон па може ли некој да ми објасни подетално во врска со плаќањето?

Заинтересиран сум да го купам ова - Wine Making Equipment Kit. Одприлика колку би ме коштало заедно со царински и транспортни трошоци до МКД ова? Фала, позз.

Заинтересиран сум да го купам ова - Wine Making Equipment Kit. Одприлика колку би ме коштало заедно со царински и транспортни трошоци до МКД ова? Фала, позз.

овој селер не прака во мк,потражи некој што прака види шипинг колку е додади го во цената и ке видиш колку ке те фати,а за царина ке имаш5-6% мислам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom