Имам 64 кила и 1.85 сум висок. Денес почнав во теретана, и сакам да знам како да се здебелам без да користам некакви хемии.. Ако можи некој храна или мени да ми напиши

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И јас сум ист сакам без како што викаш хемии да се поправам ама тешко ми иде...а и не ми се даваат пари за некој добар протеин од 4-5 кила...
Грешка, сакав хемии у наводници да го стаам, ама сум забораил...затоа пишав " како што викаш"Лол уште ли ставате хемии и протеин у иста реченица?
од тоа ќе му се исуши мозокот, нема да се здебели

Кој те лажел? Ако викаат така на ТВ, не значи дека е вистина![]()

Лол уште ли ставате хемии и протеин у иста реченица?
Јас не сум пробал ама знам еден што пуши секој ден и дури некад доаѓа напушен у теретана, коска и кожа е, а сака да се здебели...ама како што глеам тешко...Кој не пробал, нема да знае. Тоа со сушење мозок и сл. го зборат тие што не ни пробале во животот, и таквите луѓе ми се чинат неизживеани и ограничени. Колку е само полезно ова нешто во спортов, само тој што комбинирал знае
Edit: А околу тоа што има толку полезно: спиење, јадење, перформанси во теретана. Плус 0 смртни случаи причинети од тоа.
Јас не сум пробал ама знам еден што пуши секој ден и дури некад доаѓа напушен у теретана, коска и кожа е, а сака да се здебели...ама како што глеам тешко...
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Што е момак, тешко ти е што времето иде напред? Или сакаш да бидеш роб на фармацевтските компании, мазохисту!?