С
Сатори
Гостин
Алиса Милано за мене е секако убава , не се гледа само коста туку се задно, а насмевката не и се менува, нели?
Најубава, ако издвојувам веќе во петата сезона.
Најубава, ако издвојувам веќе во петата сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми е најслатка Пајпер (Холи Мари Комбс), но сега кога темава е отворена за Алиса Милано, јас би кажала дека таа повеќе ми се допаѓа со долга права кафена коса како на пример:Мари напиша:Дефинитвно е прекрасна.Но многу ми се допаѓа пајперррррррррррррррр исто така![]()
Мене повеќе без шишки ми се допаѓа. И поубава е и повозрасна изгледа._|Sp|DeR|_ напиша:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Инаку со долга коса си е убава....мислам дека не си ја скратила до сега само што мене ми се допаѓа повеќе со шишки(така беше во првата сезона)
Ни мене не ми личи на Каролина Гочева.noodle напиша:Нели? Јас на сите тоа им го викам они нееееееееее....

И јас го мислам тоа, а оваа сегашнава сезона е осма?:icon_surpI am a bitch напиша:најсрцки се во 8 сезона сите 3 :je: пајпер т.е. холи мери комбс е најубава без шишки, со долга кафеава коса :je:
А ова сликиве со кучето и детето се од приватниот живот?Emma напиша:
Ece напиша:И јас го мислам тоа, а оваа сегашнава сезона е осма?:icon_surp
најубава е нели? :wink: