Алтернативна кајгана историја ( не ја пишуваат победниците, туку “влијателните“)

Што кога @Suarez би бил Киелини?

Че се самокаснеше веројатно.

шо сакате кажете за ликов @*-----* али сум приметил дека никој со него у дуел не излегол ко победник :icon_lol:

Како што во секое општество има bullies како него, така има и луѓе како тебе што им ги дудлаат на тие bullies.

Како што во секое општество има bullies како него, така има и луѓе како тебе што им ги дудлаат на тие bullies.

Ме инспирирате да го нокаутирам овој шо демек никој неможел како победник да излезе со него. Јас сум лавица. Јас сум борец. Јас од убедување и комарците ги убедувам да ја напуштат просторијата а не па еден член на кајганава. :-) Go Vesna. Go Vesna :-) (y):cuc::icon_mrgr:

Ме инспирирате да го нокаутирам овој шо демек никој неможел како победник да излезе со него. Јас сум лавица. Јас сум борец. Јас од убедување и комарците ги убедувам да ја напуштат просторијата а не па еден член на кајганава. :) Go Vesna. Go Vesna :) (y):cuc::icon_mrgr:

Ме убеди

Последно уредено:

Шо бе ај дека немаш храброст да се снимаш ни со црно да е на екран да збориш само. Оти си јак на пишување а во живо каде си братче. Те немааааа. :-) ќе ми се фатиш за опинцата каллива :-)

Шо бе ај дека немаш храброст да се снимаш ни со црно да е на екран да збориш само. Оти си јак на пишување а во живо каде си братче. Те немааааа. :) ќе ми се фатиш за опинцата каллива :)
не немој те молам,доволно беше песната,не ги собувај опинците жити се аман за асман ќе не пријават вахабиине дека употребуваме хемиско оружје против нив ..
Ако не се сеќаваш пред година ипол две ми ги покажа и цицките на скајп, и тогаш и сега те нејќум.
Во живо еве низ село се шетам ти кај си те депортираа ?

не немој те молам,доволно беше песната,не ги собувај опинците жити се аман за асман ќе не пријават вахабиине дека употребуваме хемиско оружје против нив ..
Ако не се сеќаваш пред година ипол две ми ги покажа и цицките на скајп, и тогаш и сега те нејќум.

Епа де паченик си. Ами ако сум ги покажала сигурно си Дал добра роба ти. Клепето? Големо чудо. Цицки. :-) ич ме нејќи. Мислиш јас па те сакам. Само едно лзгање со тебе од оние пластичните лизгалки у базен и да паднеш штица па да викаш : Весне де понамачкај ми мео. Боле ме. :-)

муахахаххахахаххах
389377-the-sims-huehuehue-glitch.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom